Rico en Badr achter betaalmuur! Andere gevechten gratis te zien?
Home / Nieuws / Rico en Badr achter betaalmuur! Andere gevechten gratis te zien?

Rico en Badr achter betaalmuur! Andere gevechten gratis te zien?

Rico en Badr achter betaalmuur! Andere gevechten gratis te zien?

GLORY Kickboxing werd noodgedwongen over te stappen naar betaald kijken voor gevechten. Echter blijkt dit een positief uitgevallen verdienmodel voor de kickboks organisatie.

De coronapandamie dwong vechtsport organisaties tot het bedenken van nieuwe verdienmodellen. Volgens eigen zeggen van GLORY was deze positief verrast door het aantal betalende kickboks fans. Nu naar alle waarschijnlijkheid de stadions en evenementenhallen binnenkort weer gevuld mogen worden met publiek, zal GLORY ook vasthouden aan het betaald kijken via Pay Per View (PPV).

Bronnen melden dat GLORY de grote wedstrijden zoals die waarin kampioen Rico Verhoeven of legende Badr Hari te zien zijn, betaald te zien zullen zijn. De zogenaamde superfights en voorprogramma’s maken meer kans om gratis uitgezonden te worden. Overigens is dit nog niet bevestigd.

Niet verkeerd toch?

,,Op zich is dit helemaal niet verkeerd en kiest GLORY voor een hybride model”, zegt een bron. ,,Publiek dat graag op de tribunes zit koopt toch wel een ticket. Wereldwijd zullen fans mee willen kijken en zijn bereidt om daar voor te betalen. En zeg nou zelf de prijzen vallen wel mee. In feite zit je eerste rij voor gemiddeld €80. Terwijl je direct aan de ring voor een Diamond Seat €1.300 betaald.”

Het eerst volgende evenement is GLORY 78 op september waar Badr het opneemt tegen de Pool Arkadiusz Wrzosek. Gevolgd door GLORY 79, waar gerucht wordt dat Rico Verhoeven het zal opnemen tegen UFC-legende Alistair Overeem. Laatstgenoemde heeft wereldwijd een groot aantal fans die zeker een online ticket zullen kopen.

Bekijk ook

‘Schande!’ Sportcentrum dicht om QR controle

Sportschoolhouders zijn gewaarschuwd.

Vechtdwerg Hasbulla bedreigt vrouw! 17 miljoen foetsie

De bijna 1 meter kleine influencer bedreigde een vrouw

Net zo goed vechten als Nieky Holzken! ‘Zo doe je dat’ (video)

Nieky Holzken is een van de beste kickboksers ter wereld

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page