RFP biedt GLORY vechters een kans om tegen ongeslagen Enfusion kampioen te vechten! – Vechtsport Info
Home / Nieuws / RFP biedt GLORY vechters een kans om tegen ongeslagen Enfusion kampioen te vechten!

RFP biedt GLORY vechters een kans om tegen ongeslagen Enfusion kampioen te vechten!

Wie wil, of durft er de ring in tegen de ongeslagen Enfusion kampioen Tayfun Ozcan? Deze vraag wordt de afgelopen tijd veel gesteld. Ringfight Promotions heeft wel een aantal kandidaten namelijk Robin van Roosmalen en Marat Grigorian en heeft deze al eens aangeboden goed te belonen indien zij willen vechten tegen Ozcan. De afgelopen tijd is er nogal wat de doen omtrent Tayfun Ozcan, net als een Rico Verhoeven lijkt de spoeling van geschikte tegenstanders een beetje schaars te worden. Maar zijn fans weten hier wel raadt mee, waarom geen gevecht tegen een vechter van een andere organisatie (en dan bij Ringfight Promotions in de ring)?

RFP biedt GLORY vechters een kans om tegen ongeslagen Enfusion kampioen te vechten!

Kampioen versus kampioen wie gaat de uitdaging aan?

“Marat Grigorian vs Tayfun Ozcan of Robin van Roosmalen vs Tayfun Ozcan… wat denken jullie ervan op het mooie RFP event in Eindhoven? Er werd altijd gezegd dat Tayfun Ozcan nooit het niveau zou halen tegen deze twee geweldige GLORY strijders, Tafyun is er altijd klaar voor geweest, alleen werd er nooit op ingegaan op een challenge, komt uit de schulp en fight de best. Bigger Challenge For Both.. Champ vs Champ….Who Dares?” Aldus de oproep op Facebook door Houssin El Bouchehati (Enfusion specialist en reporter).

Zal het er ooit van komen?

Als het aan RFP en de fans van Tayfun Ozcan ligt wel, en ook zal Tayfun zelf zijn hand er niet voor omdraaien om dit gevecht aan te gaan als een ware kampioen. Als deze partij er komt heeft deze enkele voordelen, Tayfun kan dan afrekenen met de critici die zeggen dat hij het niveau nooit zou halen, en mocht hij deze partij winnen, kan hij zich kronen tot de ware kampioen die iederaan aan kan ongeacht van welke organisatie deze ook komt.

*Ingezonden artikel

Bekijk ook

Sneller dan het licht: Tyson Fury toont handsnelheid

Tyson Fury bereidt zich voor op zijn eerste wedstrijd tegen zijn landgenoot Anthony Joshua

BREAKING: Poirier vs McGregor officieel voor 10 juli

Conor McGregor en Dustin Poirier zullen dan toch echt de UFC-kooi in gaan tegen elkaar.

‘Hersenloze’: bekende MMA-scheidsrechter maakte grote fout

John McCarthy de bekende MMA-scheidsrechter heeft flink wat commentaar op een van zijn collega's.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page