Remy Bonjasky versus Rico Verhoeven op 1 juli 2017 - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Remy Bonjasky versus Rico Verhoeven op 1 juli 2017

Remy Bonjasky versus Rico Verhoeven op 1 juli 2017

Remy Bonjasky versus Rico Verhoeven op 1 juli 2017, komt het gevecht er wel of niet?

Vechtsport minnend Nederland en wellicht wel de hele wereld is in verwarring. Afgelopen februari werd er gemeld dat er een gevecht op handen zou zijn tussen Rico Verhoeven en Remy Bonjaksy? Gelijk met het nieuws ging de geruchten stroom van start en werd er al druk gespeculeerd over een eventuele uitkomst van een dergelijk gevecht.

rico verhoeven versus Remy Bonjasky

Het gevecht staat gepland voor 1 juli 2017

Via enkele van onze trouwe bezoekers werden wij getipt en er op gewezen dat er via diverse kanalen alreeds kaarten werden aangeboden voor het aanstaande gevecht tussen Verhoeven en Bonjasky? Wij gingen dus maar eens op onderzoek uit en kwamen ook verwarrende signalen tegen. Zo was er via google onderstaand bericht te lezen:

Remy Bonjasky versus Rico Verhoeven op 1 juli 2017?

Maar als je klikt op de link kom je op een zogenaamde dode pagina uit? Met andere woorden was Tickets4u de aanbieder van deze kaarten te voorbarig of weet men wellicht meer?

K1 ervaring tegen enkelvoudige wedstrijden

Mocht het gevecht er komen dan zal het een titanen strijd kunnen zijn, let wel Bonjasky mag dan wel al sinds 2010 niet in de ring hebben gestaan, dat zegt niet dat zijn wilskracht onkunde zijn afgenomen. Sterker nog je ziet vaker terugkerende vechters die verrassend uit de hoek kom zogezegd, en een jongere nieuwkomer letterlijk alle hoeken van de ring laten zien. Echter waar Bonjasky zijn K1 ervaring mee brengt naar de ring, zal Verhoeven zijn wedstrijd ervaring mee nemen.

Laten wij niet vergeten dat Verhoeven al eerdere tegen een K1 vechter in de ring stond namelijk Badr Hari, echter door de blessure die Badr Hari opliep hebben wij niet echt een beeld van wat het resultaat had kunnen zijn.

En nu?

Het wordt nu dan toch maar even afwachten, od zal er toch snel een gevecht volgen? Het lijkt ons onwaarschijnlijk, Verhoeven heeft afgelopen weekend in de ring gestaan tegen Ismael Lazaar die hij versloeg op punten. Echter was dit geen uitputtingslag voor Verhoeven, wellicht eerdere een opwarmer voor een Bonjasky versus Verhoeven gevecht? Wij wachten af!

 

Bekijk ook

Zoon bokslegende Manny Pacquiao blijft verliezen

Zwarte schaap? Zoon bokslegende blijft verliezen (video)

Ik ben constant aan het trainen

‘Badr als gezamenlijke vijand!’ Overeem over trainen voor gevecht met aartsrivaal

Alistair Overeem maakt zich op voor zijn debuut bij Glory Kickboxing op 8 oktober tegen legende Badr Hari.

'Schijtbak! Mike Tyson uitgemaakt voor lafaard door beruchte vechter

‘Schijtbak! Mike Tyson uitgemaakt voor lafaard door beruchte vechter

Mike Tyson alhoewel allang gepensioneerd en alleen nog actief in oefenwedstrijden

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page