Remy Bonjasky vecht opnieuw tegen Melvin Manhoef Nieuws
Nieuws

Remy Bonjasky vecht opnieuw tegen Melvin Manhoef

Remy Bonjasky vecht opnieuw tegen Melvin Manhoef

Remy Bonjasky maakt comeback in gevecht tegen Melvin Manhoef eind oktober 2017

Remy Bonjasky vecht opnieuw tegen Melvin Manhoef

Zojuist maakte Remy Bonjasky en Melvin Manhoef bekend in het programma RTL Boulevard dat zij opnieuw tegen elkaar zullen vechten. Eerder ging de geruchten stroom dat Bonjasky tegen Badr Hari zou gaan vechten en dat hij een contract bij Glory zou hebben getekend. Nu blijkt dat iedereen inclusief wij op een verkeerd been zijn gezet.

Bonjasky en Manhoef al eerder tegen over elkaar

Bonjasky en Manhoef stonden al meerdere keren tegenover elkaar en in april dit jaar werd er vermeld dat er een rematch zou komen maar deze was nog niet doorgezet. Nu dus wel en onder de World Fighting League (WFL) de organisatie van Manhoef. Spike TV zal deel uitmaken van het geheel dus zal het gevecht zeker op TV komen.

Afscheid Manhoef maar comeback Bonjasky

De twee oudgedienden staan straks dus weer tegen over elkaar dit belooft een interessante rematch te worden en wij zijn dan ook benieuwd naar wie deze strijd zal gaan winnen. Wat zeker is dat het de comeback is van Bonjasky, op de vraag of hij na dit gevecht tegen Rico Verhoeven zou gaan vechten antwoordt hij "laten wij het niet over Ricootje gaan hebben". Manhoef daarentegen neemt afscheid van het kickboksen maar zal nog wel 2 MMA gevechten gaan leveren voor hij definitief afscheid neemt van de ring.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws