Remy Bonjasky tekent bij Glory & vecht tegen Badr Hari – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Remy Bonjasky tekent bij Glory & vecht tegen Badr Hari

Remy Bonjasky tekent bij Glory & vecht tegen Badr Hari

Breaking News: Remy Bonjasky tekent contract bij Glory en vecht tegen Badr Hari?

Badr Hari vecht tegen Remy Bonjasky voor Glory?

Eerder vandaag Twitterde Remy Bonjasky; They’ve contacted me, we talked, and finally we can sign the contract…… Begeleid door een foto met de tekst “breaking News”. Deze zin en het plaatje maakte de geruchten stroom meteen los. Zou het dan toch? Glory contract voor Bonjasky, en een gevecht tegen Badr Hari? De ene na de andere twitteraar liet er zijn eigen filosofie op los.

Bonjasky daagde Hari al eerder uit

Eerder in december 2016 als voorloper van het gevecht tussen Rico Verhoeven en Badr Hari, daagde Bonjasky Hari uit en zij in het TV programma peptalk: Als Badr zijn bokshandschoenen direct aan zou trekken hij direct met hem in de ring in wilde stappen. Daar werd nogal laks en afwijzend op gereageerd vanuit de vechtsport wereld.

Remy Bonjasky is een kneus

Deze nogal gewaagde uitspraak kwam van Tom Harinck die zei destijds; “Hou toch op. Die vent moet lekker meedoen aan het programma Sterren Dansen op het IJs. Hij maakt geen schijn van kans.” Harinck trainde Hari jarenlang en was zijn coach en begeleider. Ook Gilbert Yvel en Sem Schilt staken hun mening niet onder stoelen of banken en waren niet echt positief over de uitdaging van Bonjasky.

Afwachten in spanning

Dit soort teasers gedaan door vechters laat fans altijd afwachten in spanning, want stiekem weg hoop toch iedereen dat het gevecht er zal komen. Of is er iets anders aan de hand en wil Bonjasky zo de aandacht op zich gericht houden? De teleurstelling zal groot zijn als het geen gevecht zal worden, echter ligt dit dan aan Bonjasky of aan de fans die hun fantasie de vrije loop laten in de hoop hun ster nog eenmaal te zien schitteren?

Bekijk ook

UFC-ster Khabib serieus over voetbal carrière

Khabib Nurmagomedov is bereidt als prof voetballer het veld te betreden.

Pensioen: Bokskampioen Alexander Povetkin (41) stopt ermee

Vandaag kondigde de Rus aan zijn bokshandschoenen voor altijd aan de wilgen te hangen.

Cashen: Arm blessure levert UFC’er dik geld op

De UFC deelde vier bonussen uit na het UFC 263 evenement

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page