Rematch tussen Khabib Nurmagomedov en Conor McGregor in de boksring Nieuws
Nieuws

Rematch tussen Khabib Nurmagomedov en Conor McGregor in de boksring

Rematch tussen Khabib Nurmagomedov en Conor McGregor in de boksring
Rematch tussen Khabib Nurmagomedov en Conor McGregor in de boksring

Conor McGregor's gewenste rematch met regerend UFC lichtgewicht kampioen Khabib Nurmagomedov zou wel eens plaats kunnen vinden in de boksring. Althans, dat zegt de vader van Nurmagomedov.

Toen hij deze week met de Russische krant Izvestia sprak, deelde de vader van Nurmagomedov zijn geloof dat zijn zoon meer dan in staat is om met Conor McGregor onder de regelset van het boksen de ring in te gaan.

"Wat betreft de strijd tegen Conor volgens de regels van het boksen, we zijn geïnteresseerd in zo'n gevecht," zei Abdulmanap Nurmagomedov. Khabib liet zien dat hij in staat is om de beste MMA-vechters te verslaan," voegde hij eraan toe.

Indrukwekkend

Conor McGregor en Khabib Nurmagomedov ontmoetten elkaar voor het eerst tijdens UFC 229 afgelopen 6 oktober. In die partij versloeg Nurmagomedov McGregor via submission in de vierde ronde. De Russische kampioen maakte ook indruk op toeschouwers door McGregor, die als de veel betere vechter werd beschouwd, met één klap neer te halen.

Een mogelijke bokswedstrijd tussen Khabib Nurmagomedov en Conor McGregor lijkt uiteraard onwaarschijnlijk, aangezien beide nog steeds onder contract staan ​​bij de UFC. Hoewel een UFC-rematch zeker mogelijk is in de toekomst, zullen beide eerst de gevolgen onder ogen moeten nadat ze betrokken zin geweest bij een onderlinge ruzie na hun UFC 229 gevecht.

Via: BJPenn

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws