Rematch tussen Jorina Baars en Anissa Haddaoui in de maak? Nieuws
Nieuws

Rematch tussen Jorina Baars en Anissa Haddaoui in de maak?

Rematch tussen Jorina Baars en Anissa Haddaoui in de maak?

Graag vechten

Voor de oplettende fans van beide top vechters een spannende tijd want niet alleen beide vechters zouden graag nog eens tegenover elkaar staan, maar ook de fans kunnen niet wachten. Al eerder berichten wij over het feit dat een rematch tussen Haddaoui en Baars er zou moeten komen. Echter waar en bij welke organisatie zou deze plaats moeten vinden, Baars staat onder contract bij Bellator kickboxing, en Haddaoui is actief voor Kunlun.

Nog even wachten

Morgen kan wel eens een hele spannende dag worden, want als de tekenen een beetje kloppen kan dat de dag zijn dat er een vecht aankondiging volgt. Een feit is dat als er daadwerkelijk een rematch komt tussen Haddaoui en Baars deze veel publiek zal trekken, wie deze pot zal winnen zal er om spannen, de dames zijn immers aan elkaar gewaagd. Dus laten wij het afwachten, en mocht de de geruchten molen er naast zitten dan is het de moeite waard beiden dames te volgen in hun aanstaande partijen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws