Home / Nieuws / Rematch tussen Haye en Bellew aangekondigd

Rematch tussen Haye en Bellew aangekondigd

De herkansing zou volgens planning in december 2017 plaatsvinden, maar werd geannuleerd door een blessure aan Haye. In de eerste ontmoeting van de twee, in maart vorig jaar, kwam Tony Bellew (29-2-1, 19 knock-out) als overwinnaar uit de ring tevoorschijn. Weinigen hadden verwacht dat hij de overhand zou krijgen tegen David Haye (28-3, 26 knock-out). Hayes hoek gooide de handdoek in de ring vanwege een achillespeesblessure. Bellew had op zijn beurt het gevecht met een gebroken hand voltooid, zoals hij later uitlegde. Duidelijk dat het hoofdstuk tussen de twee nog niet was voltooid. Haye krijgt nu de kans om met Bellew af te rekenen voor zijn nederlaag.

Rematch tussen Haye en Bellew aangekondigd

Haye terug naar de ring in 2016 en scoorde twee overwinningen

Bekend uit Bermondsey (in de buurt van Londen) was Haye de uitdager van Wladimir Klitschko. Maar Haye trok aan het kortste eind. Naast Klitschko had Haye alleen Bellew en Carl Thompson verslagen. De Brit was succesvol en was lange tijd een van de beste zwaargewichten in Europa. Na een onderbreking van drie en een half jaar na het verslaan van landgenoot Dereck Chisora, keerde Haye terug naar de ring in 2016 en scoorde twee overwinningen totdat hij verloor van Bellew.

Bellew had echter tot nu toe slechts twee nederlagen geleden in 33 partijen

Zijn grootste hit was Bellew tegen Haye en nu wil hij bewijzen dat het geen begenadigde overwinning was vanwege Hayes zijn blessure. Het is afwachten en zien hoe de 35-jarige de twee jaar oudere Haye zal benaderen, aangezien hij in de herfst van zijn carrière is. Beide zijn echter goed voor een knock-out, waardoor het gevecht zo opwindend is. Beide heren zullen 5 mei aanstaande hun krachten meten met elkaar.

Bekijk ook

Conor McGregors eerste tweet ooit naar UFC baas Dana White

De eerste tweet van Conor McGregor die naar Dana White is gestuurd, is online opgedoken ...

TOP PROMOTOR BAS BOON: ‘GLORY Kickboxing is een blijvertje’

Bas Boon (midden) Vorige week bracht de Nederlandse journalist Giovanni Tjin het verhaal dat GLORY ...

WRAAK GEVECHT: Katie Taylor vs Delfine Persoon definitief

Het ziet er naar uit dat de Belgische Delfine Persoon haar kans op wraak krijgt ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page