Rematch tussen Haye en Bellew aangekondigd Nieuws
Nieuws

Rematch tussen Haye en Bellew aangekondigd

Rematch tussen Haye en Bellew aangekondigd

Rematch tussen Haye en Bellew aangekondigd

Haye terug naar de ring in 2016 en scoorde twee overwinningen

Bekend uit Bermondsey (in de buurt van Londen) was Haye de uitdager van Wladimir Klitschko. Maar Haye trok aan het kortste eind. Naast Klitschko had Haye alleen Bellew en Carl Thompson verslagen. De Brit was succesvol en was lange tijd een van de beste zwaargewichten in Europa. Na een onderbreking van drie en een half jaar na het verslaan van landgenoot Dereck Chisora, keerde Haye terug naar de ring in 2016 en scoorde twee overwinningen totdat hij verloor van Bellew.

Bellew had echter tot nu toe slechts twee nederlagen geleden in 33 partijen

Zijn grootste hit was Bellew tegen Haye en nu wil hij bewijzen dat het geen begenadigde overwinning was vanwege Hayes zijn blessure. Het is afwachten en zien hoe de 35-jarige de twee jaar oudere Haye zal benaderen, aangezien hij in de herfst van zijn carrière is. Beide zijn echter goed voor een knock-out, waardoor het gevecht zo opwindend is. Beide heren zullen 5 mei aanstaande hun krachten meten met elkaar.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws