Rematch tussen David Haye en Tony Bellew uitgesteld! Nieuws
Nieuws

Rematch tussen David Haye en Tony Bellew uitgesteld!

Rematch tussen David Haye en Tony Bellew uitgesteld!

Biceps blessure van David Haye verhinderd rematch met Tony Bellew in december!

David Haye is gedwongen om uit de herkansing te stappen met Tony Bellew, nadat hij zijn biceps had verwond tijdens een buitenissig ongeluk eerder deze week. Haye was is top conditie, maar tijdens een traptrede training gleed hij uit. En verwonde zijn linker biceps, daar wordt hij deze week aan geopereerd en het herstel zal zeker 4 tot 6 weken duren. Er gingen al geruchten dat de rematch was uitgesteld maar deze zijn vandaag bevestigd.

Rematch tussen David Haye en Tony Bellew uitgesteld!

Eerdere partij gewonnen door Bellew

Haye en Bellew zouden op 17 december hun vijandelijkheden hervatten in The O2 in Londen, na hun eerste ontmoeting in maart, deze werd gewonnen door Bellew, maar de twee teams zullen nu werken aan een nieuwe datum voor de herkansing begin 2018, nieuws die deze week naar verwacht zal komen over deze nieuwe datum.

Routine training pakte verkeerd uit

"Ik ben er kapot van om aan te kondigen dat mijn langverwachte rematch tegen Tony Bellew is uitgesteld tot 24 maart of 5 mei 2018, afhankelijk van de planning," zei Haye. Nu ben ik geblesseerd geraakt door een oefening die ik letterlijk elke dag deed, ik gleed uit over een van de trap treden, greep de reling maar dat liep verkeerd af", vertelde Haye.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws