Rematch Rico Verhoeven tegen Jamal Ben Saddik in december Nieuws
Nieuws

Rematch Rico Verhoeven tegen Jamal Ben Saddik in december

Rematch Rico Verhoeven tegen Jamal Ben Saddik in december

Rematch Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik Glory hoofdgevecht in december 2017

GLORY kondigde vandaag het titel gevecht aan voor het einde van het jaar, dat naar verwachting in december in Nederland zal plaatsvinden. Om het kalenderjaar af te sluiten, zal Glory deze traditie voortzetten, met de grootste naam in kickboksen tegen de grootste vechter op het rooster. Dit maakt gelijk een einde aan de geruchten dat Verhoeven tegen Badr Hari zou gaan vechten als Hari uit de gevangenis wordt ontslagen.

Rematch Rico Verhoeven tegen Jamal Ben Saddik in december

Verhoeven en Ben Saddik opnieuw tegen over elkaar

GLORY zwaargewicht wereldkampioen Rico "The King of Kickboxing" Verhoeven" zal in een rematch met de nr. 4 gerangschikte Jamal "The Goliath "Ben Saddik de ring in gaan.

Ben Saddik heeft Verhoeven uitgedaagd na zijn overwinning op GLORY 39 Brussel in maart. De uitdaging werd aanvaard en een wedstrijd tussen de zwaargewicht-vijanden was aanvankelijk gericht opmei voordat een blessure Ben Saddik uitschakelde.

Prof debuut Ben Saddik

Staande 6'9 "en bijna 300 pond wegend, maakte de Marokkaanse-Belgische reus Ben Saddik zijn professionele debuut tegenover Verhoeven, die de toekomstige kampioen - 21 jaar oud destijds - door TKO versloeg.

Sinds hun eerste ontmoeting is Verhoeven uitgegroeid tot een grote naam in de vechtsport, waardoor hij de onbetwiste zwaargewicht kampioen is en een van de meest succesvolle zwaargewicht kickbokser van alle tijden. Zijn ronde van dominantie in de GLORY-ring omvat een 13 overwinningen en vijf titel verdedigingen tegen de beste vechters ter wereld.

Photo Credit: James Law, GLORY Sports International
Photo Credit: James Law, GLORY Sports International

Kampioenen en legendes van de vechtsport

Slechts 28 jaar, bevatten Verhoeven's overwinningen kampioenen en legendes van de sport zoals Badr Hari, Peter Aerts, Daniel Ghita (twee keer) en Gokhan Saki, evenals gerespecteerde leeftijdgenoten Errol Zimmerman (twee keer), Benjamin Adegbuyi (twee keer) , Hesdy Gerges (twee keer), Filip Verlinden, en Sergey Kharitonov.

Ben Saddik heeft naast de huidige kampioen ook tegen groten gevochten. Hij heeft Peter Aerts, Daniel Ghita, Remy Bonjasky, Ismael Londt, Jahfarr Wilnis, Errol Zimmerman en Anderson Silva tegen zich gehad met 32 keer winst, Met 26 als knock-out.

Leidend naar deze kampioenschap kans, heeft de 26-jarige knock-out kunstenaar vier gevechten op rij en zes van zijn laatste zeven gewonnen.

Volledige locatie, ticketing en uitzending details worden binnenkort bekend gemaakt.

Voor meer informatie over GLORY, bezoek glorykickboxing.com

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws