Rematch Murthel Groenhart en Harut Grigorian op Glory 50 Chicago Nieuws
Nieuws

Rematch Murthel Groenhart en Harut Grigorian op Glory 50 Chicago

Rematch Murthel Groenhart en Harut Grigorian op Glory 50 Chicago

Murthel Groenhart en Harut Grigorian opnieuw tegenover elkaar op Glory 50

GLORY heeft vandaag de datum en locatie bekendgemaakt van het eerste evenement in 2018. Het wordt het UIC Pavillion, gelegen aan de Universiteit van Illinois op de campus van Chicago, is de site van GLORY 50 Chicago en GLORY 50 SuperFight Series op vrijdag 16 februari 2018.

Belangrijk evenement voor Glory

"Dit evenement is duidelijk belangrijk voor GLORY, zijnde onze 50e liveshow en eerste evenement op de UIC-campus, dus ik kijk persoonlijk uit naar een nieuwe onvergetelijke vechtnacht in Chicago", aldus het officiële per bericht.

Rematch Murthel Groenhart en Harut Grigorian op Glory 50 Chicago

GLORY 50 Chicago wordt bekroond door een trilogie-gevecht voor het WK GLORY weltergewicht.

Rivals Murthel "The Predator" Groenhart en Harut Grigorian kwamen in juni dit jaar voor de tweede keer samen, maar de ontmoeting eindigde in controverse.

Nadat Groenhardt in de tweede ronde een knie had uitgedeeld, wendde Grigorian zich van zijn tegenstander af, wat leidde tot een ongehinderde knock-out stoot van 'The Predator'. Na de finish vielen twee mannen Groenhart in de ring aan. Terwijl de aanvallers werden aangehouden en Groenhart ongedeerd wegliep, hebben de afrondingsvolgorde en daaropvolgende aanval en de intriges veel opschudding veroorzaakt.

Kampioen Groenhart

Sinds de vorige wedstrijd is Groenhart kampioen geworden en Cedry Doumbe onttroond tijdens GLORY 44 Chicago in augustus. Op dezelfde vechtkaart versloeg Grigorian zowel Karim Benmansour en Antoine Pinto tijdens een one-night, vier-man mededingerstoernooi, het verdienen van een nr. 2 weltergewicht ranking en de trilogie wedstrijd met Groenhart.

Extra matches voor GLORY 50 Chicago en GLORY 50 SuperFight Series zullen binnenkort worden aangekondigd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws