Mega boksclash Chisora ​​tegen Pulev 2 officieel aangekondigd Nieuws
Nieuws

Mega boksclash Chisora ​​tegen Pulev 2 officieel aangekondigd

Mega boksclash Chisora ​​tegen Pulev 2 officieel aangekondigd

Derek Chisora ​​en Kubrat Pulev ontmoeten elkaar voor de tweede keer in The O2 in Londen op zaterdag 9 juli. Meer dan zes jaar na hun eerste ontmoeting om de Europese zwaargewicht titel in de Barclaycard Arena in Hamburg, Duitsland.

Het was de Bulgaarse ster Pulev die als beste uit de bus kwam en Chisora versloeg. De Britse favoriet Chisora ​ heeft sindsdien een aantal van de grootste namen in de zwaargewicht divisie moeten verslaan. Waaronder WBC-wereldtitel uitdager Dillian Whyte (tweemaal), WBA en IBF wereldtitel uitdager Carlos Takam, zwaargewicht wereldkampioen Oleksandr Usyk. Zijn meest recente overwinningen zijnntwee wedstrijden met voormalig WBO-kampioen Joseph Parker.

Giga gevecht

Tweevoudig wereldtitel uitdager Pulev, wiens enige verlies was tegen de legende Wladimir Klitscho in 2014. Ook verloor Pulev van Anthony Joshua in 2020. Maar domineerde Jerry Forrest in het Kia Forum in Inglewood, Californië vorige maand (lees verder onder video).

,,Ik ben verheugd om deze strijd voor elkaar te hebben kunnen krijgen", zei Matchroom voorzitter Eddie Hearn. ,,Aanvankelijk werkten we aan een aantal andere tegenstanders voor Derek, maar dit gevecht kwam een ​​paar dagen geleden uit het niets en ik ben er helemaal weg van!"

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws