Regilio van den Ent verslaat Anouar Lahmaj in Abu Dhabi - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Regilio van den Ent verslaat Anouar Lahmaj in Abu Dhabi

Regilio van den Ent verslaat Anouar Lahmaj in Abu Dhabi

Van den Ent wint zijn partij op Enfusion

Vanmiddag vocht Regilio van den Ent van M-Sports uit Alkmaar zijn partij op Enfusion in Abu Dhabi. Na een goede voorbereiding was het vandaag eindelijk zijn beurt om weer opwachting te maken in de ring. De oorspronkelijke partij was gepland tegen Redouan Laarkoubi maar door een aantal verschuivingen in het programma werd Anouar Lahmaj uiteindelijk zijn tegenstander.  Eerder trainde Van den Ent en Lahmaj nog samen.

Regilio van den Ent verslaat Anouar Lahmaj in Abu Dhabi
Foto: Facebook Regilio (Rechts) op de foto

De Partij

Het was Regilio van den Ent die gelijk vanaf het begin van de partij de toon zette, met flinke stotenwisselingen op het lichaam en hoofd, afgerond met low-kicks gaf hij Lahmaj geen kans om te antwoorden. De eerste ronde was dan ook een duidelijke overwinning voor Van den Ent. De tweede ronde was dit niet anders, ondanks een proberende Lahmaj die zich als een tijger staande hield was het Van den Ent die het tempo bepaalde en vooruit vocht. De derde ronde leek een formaliteit, Lahmaj zette aan het begin van de derde ronde flink aan maar dit was niet genoeg en werd goed gepareerd door Van den Ent die zijn partij overtuigend won.

Van den Ent koeltjes

Na de partij reageerde Van den Ent koeltjes: ”Ik wist dat het een lastige partij zou kunnen worden, Anouar is een harde jonge die erg gevaarlijk kan zijn met zijn hoeken. Hier was ik goed op voorbereid en het game-plan heeft goed gewerkt. Ik ben voor mijn gevoel geen seconde in de problemen gekomen” was de lezing van Van den Ent na zijn partij. Hij hoopt op een snelle rematch tegen Redouan Laarkoubi die hij na jurybeslissing verloor. “Die partij ben ik nog niet vergeten, volgens mij maar ook volgens vele andere had ik die partij gewonnen, de rematch stond eigenlijk voor vandaag gepland maar ging niet door. Ik weet zeker dat deze partij snel nog gaat komen en dan moet ik er voor zorgen dat het niet via een jurybeslissing gehad.” 21 april vecht Van den Ent weer op Enfusion en dan in Duitsland. Lahmaj zijn volgende partij is nog niet bekend.

Opvallend moment na afloop van partij

Na afloop van de partij werd de show even gestolen door Van den Ent zijn trainer Marino Schouten. Schouten, die eerder op de dag verloor van Robin Ciric nam het woord en vroeg via de camera zijn vriendin ten huwelijk. Dit werd beantwoord met een ‘ja’ en zo is de verliespartij vergeten.

 

Bekijk ook

Handhavers geklapt op strand! 'Scheveningen is beter'

Handhavers geklapt op strand! ‘Scheveningen beter’ (video)

Handhavers worden vaak niet voor vol aangezien en als Playmobiel politie bestempelt.

'3 ronden keihard vechten!' Ben Saddik over gevecht met Adegbuyi op Glory 81

‘3 ronden keihard vechten!’ Ben Saddik over gevecht met Adegbuyi op Glory 81

In Dusseldorf kunnen de fans 3 ronden oorlog verwachten.

Glory Kickbokser Luis Tavares geschorst voor onbepaalde tijd

Glory Kickbokser Luis Tavares geschorst voor onbepaalde tijd

Luis Tavares is voor onbepaalde tijd geschorst

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page