Regilio Tuur wil tegen McGregor vechten! – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Regilio Tuur wil tegen McGregor vechten!

Regilio Tuur wil tegen McGregor vechten!

Het wordt druk voor Connor McGregor, want zelfs Regilio Tuur staat in de rij om tegen hem te vechten!

Ook Regilio Tuur voelt zich geroepen iets te zeggen over het aankomende gevecht tussen Connor McGregor tegen Floyd Mayweather. Hij heeft niet echt warme gevoelens voor McGregor en zegt hem met een hand op de rug te kunnen verslaan, echter wil hij hiervoor wel eerst zes maanden in training gaan.

Regilio Tuur wil tegen McGregor vechten!

Oud maar nog niet versleten

Tuur die de vijftig inmiddels is gepasseerd en in New York woont, zegt dat McGregor niets te zoeken heeft in de ring. En de kwaliteiten van McGregor vergelijkt hij met een ondermaatse amateur die niet eens in de amateur klasse zou mogen competeren. Boute uitspraken, want McGregor heeft toch echt wel bewezen dat hij zeker in de UFC een flinke stempel heeft gedrukt. “Echte boksers vinden dit gevecht een lachertje, zegt Tuur, ik mag dan wel oud zijn maar kan hem hebben”!

Mayweather zal op punten winnen

Floyd heeft niet meer de souplesse van een aantal jaar terug zegt Tuur, dus op een knockout zal het niet uitlopen. Het zal meer een punten spelletje worden die in het voordeel van Mayweather zal uitpakken. Ook heeft Mayweather broze handen van alle gevechten die hij heeft geleverd. “Geef me zes maanden om mij voor te bereiden, en in de ring houdt McGregor het nog geen vijf ronden met me uit”, zegt een vastberaden Tuur. Of McGregor op dit soort invites ingaat, of echt serieus neemt laat zich raden, of moeten wij het zo zien dat Regilio Tuur weer even zijn momentje pakt om zelf in de spotlights te staan?

Bekijk ook

UFC-ster Khabib serieus over voetbal carrière

Khabib Nurmagomedov is bereidt als prof voetballer het veld te betreden.

Pensioen: Bokskampioen Alexander Povetkin (41) stopt ermee

Vandaag kondigde de Rus aan zijn bokshandschoenen voor altijd aan de wilgen te hangen.

Cashen: Arm blessure levert UFC’er dik geld op

De UFC deelde vier bonussen uit na het UFC 263 evenement

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page