Redouan Laarkoubi vervangt Diogo Calado wegens blessure, wereldtitel vacant! Nieuws
Nieuws

Redouan Laarkoubi vervangt Diogo Calado wegens blessure, wereldtitel vacant!

Redouan Laarkoubi vervangt Diogo Calado wegens blessure, wereldtitel vacant!

Diogo Calado uitgevallen wegens blessure en wereldtitel vacant, Redouan Laarkoubi vervanger!

Diogo Calado moet jammer genoeg door blessure verstek laten gaan voor Enfusion 5th Anniversary Eindhoven, georganiseerd door Ringfight Promotions. De organisatie laat via haar Facebook pagina weten; "Op advies van zijn dokter moet Diogo Calado de komende 4 weken rust houden en zich volledig gaan richten op zijn revalidatie.W"ij wensen hem uiteraard ook via deze weg veel beterschap toe. "

Redouan Laarkoubi vervangt Diogo Calado wegens blessure, wereldtitel vacant!

Redouan Laarkoubi vervangt Diogo Calado

Tevens laat Ringfight Promotions weten een vervanger te hebben gevonden: "Maar wees niet getreurd we hebben Redouan ''The gladiator'' Laarkoubi aangesteld als waardige vervanger. Hij zal gegarandeerd top fit voor de dag komen en heeft ons spektakel beloofd. Laarkoubi is voor ons en het publiek zeker geen onbekende en heeft vorig jaar bij ons als invaller zijn debuut gemaakt in de Enfusion league en direct ook zijn eerste partij weten te winnen van Yassin Baitar. "

"Zijn carrière is sinds die dag in een stroomversnelling gegaan na winsten op Jaraya, Risco en van den Ent. Zowel Nordin van Roosmalen als Redouan Laarkoubi hanteren een soortgelijke vechtstijl. Het zijn knokkers pur sang en zullen elkaar geen duimbreed toegeven. De verwachtingen zijn hooggespannen!"

Na overleg met Enfusion is besloten dat de wereldtitel 75 kg per direct vacant wordt verklaard.

"Het staat dus vast dat er op 17 februari een nieuwe wereldkampioen gekroond zal gaan worden. Er is wel afgesproken dat Calado later dit jaar de kans zal krijgen om zijn wereldtitel terug te veroveren. Ondanks dat Nordin van Roosmalen zijn gameplan zal moeten aanpassen is hij heel erg content met zijn nieuwe tegenstander en is vastberaden om een KO te forceren!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws