Redouan Laarkoubi verslaat Nordin Van Roosmalen en pakt de Enfusion 75kg wereldtitel Nieuws
Nieuws

Redouan Laarkoubi verslaat Nordin Van Roosmalen en pakt de Enfusion 75kg wereldtitel

Redouan Laarkoubi verslaat Nordin Van Roosmalen en pakt de Enfusion 75kg wereldtitel

De Enfusion 75kg wereldtitel is gewonnen door Redouan Laarkoubi

Het Enfusion 5th Anniversary event had een partij op het rooster staan tussen Nordin Van Roosmalen "The Viking" en Redouan Laarkoubi "The Gladiator". Van Roosmalen het broertje van Robin van Roosmalen de GLORY vedergewicht kampioen stond tegenover de door de wol geverfde Redouan Laarkoubi.

Redouan Laarkoubi verslaat Nordin Van Roosmalen en pakt de Enfusion 75kg wereldtitel

Laarkoubi een harde noot om te kraken Van Roosmalen wijkt niet

Al in de eerste ronde ging het hard tegen hard, beide vechters deelden keiharde stoten en trappen uit waarvan een Laarkoubi hard lijkt op de kaak raakte, maar hij bleef staan. De tweede ronde was super hard, vliegende knieën harde stoten en in de laatste seconden werd het nog even spannend toen Laarkoubi een flinke knie uitdeelde, een echte "saved by the bel" voor Van Roosmalen.

Bebloed gezicht van Laarkoubi

De derde ronde vocht Laarkoubi met een flink bebloed gezicht, het deerde hem niet echt en beleef volharden. The Gladiator is de bijnaam van Laarkoubi en daar deed hij zeker eer aan. Maar van Roosmalen heet niet voor niks the Viking hij bleef zichzelf en stevige doorvechten.

Winst in de vijfde ronde voor Laarkoubi

De partij nam de hele vijfde ronden in beslag maat Laarkoubi liep weg met de hard bevochte winst op van Roosmalen die zeker niet onderdeed voor Laarkoubi. Beide vechters lieten een super gevecht zien!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws