Redouan Laarkoubi en Aziz Kallah opnieuw de Enfusion ring in Nieuws
Nieuws

Redouan Laarkoubi en Aziz Kallah opnieuw de Enfusion ring in

Redouan Laarkoubi en Aziz Kallah opnieuw de Enfusion ring in

In Den Haag staat de Enfusion Wereldtitel -75kg op het spel, clash tussen Laarkoubi en Kallah

In hun vorige partij was het Redouan Laarkoubi die het hard te verduren kreeg. Hij had destijds niet genoeg ervaring opgedaan om de explosieve en technische Aziz Kallah te remmen. Redouan Laarkoubi startte de wedstrijd sterk en forceerde bijna een 8 tellen in de eerste ronde. De ervaren Aziz Kallah kwam hier goed overheen en trok de partij vanaf ronde twee spectaculair naar zich toe met explosieve acties, bestaande uit goed clinch werk, gesprongen knieën, trappen en stoten.

Redouan Laarkoubi en Aziz Kallah opnieuw de Enfusion ring in

Redouan Laarkoubi kwam later strijdend terug maar scoorde hier niet genoeg

Na deze partij heeft Aziz in Thailand een sterk bezetten 8 mans toernooi weten te winnen en een maand erop het Antwerp Fight Organisation €10.000 het 4 mans toernooi. Zijn laatste partij was tegen Mohamed Khamal uit Amsterdam in in Abu Dhabi voor het €100.000 toernooi die hij helaas op punten heeft verloren.

Partij tussen Laarkoubi en Kallah belooft vuurwerk

De aanstaande partij tussen Laarkoubi en Kallah belooft vuurwerk, twee passiebloem knokkers die zich niet zomaar gewonnen geven. 12 mei zal uitwijzen wie van deze twee topvechters en vandoor zal gaan met de winst. Wil je hier zelf getuige van zijn? Dan kun je de partij live komen bekijken in Den Haag op Sportcampus Zuiderpark.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws