REDDENDE ENGEL: GLORY Kickbokser Benjamin Adegbuyi helpt kansarm gezin
Home / Nieuws / REDDENDE ENGEL: GLORY Kickbokser Benjamin Adegbuyi helpt kansarm gezin

REDDENDE ENGEL: GLORY Kickbokser Benjamin Adegbuyi helpt kansarm gezin

REDDENDE ENGEL: GLORY Kickbokser Benjamin Adegbuyi helpt kansarm gezin

Benny Adegbuyi, deed een humanitair gebaar voor een kansarm gezin. De Roemeense kickbokser is in zijn land razend populair. Na het verslaan van legende Badr Hari eerder deze maand rees zijn sterrenstatus verder.

De Roemeen versloeg de legendarische Badr Hari door KO in de derde ronde van het GLORY 76 main event, dat plaatsvond in Rotterdam. Benny wil de zwaargewichtkampioen van het Glory-circuit worden.

De Roemeen heeft aangekondigd dat hij voor de titel wil vechten met de winnaar van de wedstrijd tussen kampioen Rico Verhoeven en de Marokkaanse vechter Jamal Ben Saddik. Deze zullen op 30 januari 2021 met elkaar de strijd aangaan.

Helpnede hand

Adegbuyi hielp een 38-jarige vader die zijn vier kinderen alleen groot brengt met een gulle gift. De wens was een nieuwe keuken en de kickbokser zorgde daarvoor. ,,Tiberius is 38 jaar oud en werkt elke dag om de droom van zijn kinderen te vervullen. Het gaat niet om vakanties of duur speelgoed. De kleintjes wilden een keuken”, zegt Adegbuyi.

,,Ik ging vanmorgen naar hen toe en ik verraste ze. Ik heb alle materialen meegebracht die nodig zijn om de keuken te bouwen. Zoals verwacht is Tiberius al begonnen met bouwen en heeft hij 4 betrouwbare helpers, zijn kinderen! Volgende week ga ik ze weer bezoeken”, schreef de kickbokser op zijn Facebookpagina.

Bekijk ook

Proud Boy mept knuppelende Antifa onderuit! ‘Superheld?’ (video)

Tijdens een demonstratie werd een van

'Puur racisme!' Boksicoon Mayweather als een hond behandeld

‘Puur racisme!’ Boksicoon Mayweather als een hond behandeld

Floyd Mayweather heeft de klus geklaard

ZIEN! Maryna Moroz 1e UFC-vechtster in Playboy: 'Kan niet wachten'

ZIEN! 1e UFC-vechtster in Playboy: ‘Kan niet wachten’

De Oekraïense MMA-vechtster is hiermee de eerste

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page