REDDENDE ENGEL: GLORY Kickbokser Benjamin Adegbuyi helpt kansarm gezin – Vechtsport Info
Home / Nieuws / REDDENDE ENGEL: GLORY Kickbokser Benjamin Adegbuyi helpt kansarm gezin

REDDENDE ENGEL: GLORY Kickbokser Benjamin Adegbuyi helpt kansarm gezin

REDDENDE ENGEL: GLORY Kickbokser Benjamin Adegbuyi helpt kansarm gezin

Benny Adegbuyi, deed een humanitair gebaar voor een kansarm gezin. De Roemeense kickbokser is in zijn land razend populair. Na het verslaan van legende Badr Hari eerder deze maand rees zijn sterrenstatus verder.

De Roemeen versloeg de legendarische Badr Hari door KO in de derde ronde van het GLORY 76 main event, dat plaatsvond in Rotterdam. Benny wil de zwaargewichtkampioen van het Glory-circuit worden.

De Roemeen heeft aangekondigd dat hij voor de titel wil vechten met de winnaar van de wedstrijd tussen kampioen Rico Verhoeven en de Marokkaanse vechter Jamal Ben Saddik. Deze zullen op 30 januari 2021 met elkaar de strijd aangaan.

Helpnede hand

Adegbuyi hielp een 38-jarige vader die zijn vier kinderen alleen groot brengt met een gulle gift. De wens was een nieuwe keuken en de kickbokser zorgde daarvoor. ,,Tiberius is 38 jaar oud en werkt elke dag om de droom van zijn kinderen te vervullen. Het gaat niet om vakanties of duur speelgoed. De kleintjes wilden een keuken”, zegt Adegbuyi.

,,Ik ging vanmorgen naar hen toe en ik verraste ze. Ik heb alle materialen meegebracht die nodig zijn om de keuken te bouwen. Zoals verwacht is Tiberius al begonnen met bouwen en heeft hij 4 betrouwbare helpers, zijn kinderen! Volgende week ga ik ze weer bezoeken”, schreef de kickbokser op zijn Facebookpagina.

Bekijk ook

📺 KIJKEN VANDAAG EN MORGEN: Gevechten die je niet wilt missen

Het weekend staat voor de deur en voor de vecht fans betekent dit veelal interessante gevechten en events.

Spoorloos: Verbrande vechter ontvoerd uit ziekenhuis

De vechter die deze week gewond werd geraakt bij een bomaanslag is nu ook ontvoerd

Opgefokte Fury gaat los: ‘Fuck off, volgende vraag”

Tyson Fury kan niet zekerder van zichzelf zijn als dat hij nu is

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page