Record aantal deelnemers Wereldkampioenschap karate voor gehandicapten Nieuws
Nieuws

Record aantal deelnemers Wereldkampioenschap karate voor gehandicapten

Record aantal deelnemers Wereldkampioenschap karate voor gehandicapten
Record aantal deelnemers Wereldkampioenschap karate voor gehandicapten

De beste Para-Karate-atleten verzamelen zich tijdens de 24e World Senior Championships in Madrid (Spanje) op zoek naar de wereldtitel in de competitie.

Verdeeld in de categorieën van visueel gehandicapte, verstandelijk gehandicapte en rolstoelatleten zullen de Karateka’s de fans versteld doen staan met hun prestaties op de tatami's na de succesvolle edities van de Wereldkampioenschappen in 2014 in Bremen en 2016 in Linz.

Flinke toename

In navolging zal van eerdere evenementen, zulen de aankomende Wereldkampioenschappen dat in minder dan twee weken in Madrid zal worden gehouden, eerdere deelnemers aantallen verbreken. Niet minder dan 106 Para Karate atleten uit 33 landen zullen deelnemen aan het toernooi in Madrid.

Dit aantal geregistreerde atleten reflecteert een toename van 50% met de Wereldkampioenschappen 2016 in Linz, waarmee de populariteit van het karate ook bij mensen met een beperking wordt bevestigd. Atleten van over de hele wereld en van alle vijf continenten worden dan ook verwacht om deel te nemen in Madrid.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws