Home / Nieuws / Rechtszaak: UFC-kampioen Matt Hughes met broer in gevecht

Rechtszaak: UFC-kampioen Matt Hughes met broer in gevecht

Matt Hughes is in gevecht met zijn broer ook ligt hij onder vuur wegens een aanklacht van zijn echtgenote tegen hem wegens ware mishandeling.

Volgens een bericht van MMAjunkie, klaagt voormalig UFC kampioen weltergewicht Matt Hughes zijn broer Mark aan over het eigendom van een tractor. Hughes hoopt slechts dat een rechter zal beslissen wie de eigenaar is van de John Deere 8410-tractor in kwestie.

De tractor speelt een cruciale rol speelt in het huisverbod dat de echtgenote van Mark Hughes, onlangs had ingediend tegen haar man. Hughes beschuldigd zijn broer er van, de 15 jarige zoon van Hughes te hebben mishandeld omdat deze op de tractor in kwestie reed.

Hersenletsel

De broer van Hughes, Mark, betwist het eigendom van de tractor en beweert dat Hughes geprobeerd heeft om deze te vernielen door hem met benzine te overgieten en in brand te steken.

LEES OOK: UFC vechter Matt Hughes in coma na ongeluk

In 2017 was Matt Hughes betrokken bij een bijna zwaar ongeluk waardoor hij ernstig hersenletsel opliep, zijn pick-up truck werd aangereden door een trein. Hij werk aan zijn het stel maar lijkt nu flink in de problemen te zijn geraakt.

Bekijk ook

HEFTIG: Taekwondo broers beschuldigd van seksueel misbruik

Olympische taekwondo kampioen

Onvrede bij sporters en ouders Nederlandse Karateselectie KBN

Dat bij de Nationale Selectie en met name Cadetten

🎥 | JUST BEAT IT: Michael Jackson Moonwalked worstelaars knock-out

Wat had popidool Michael Jackson met vechtsporten?