'Rattenzakken ik ben de beste!' UFC-ster McGregor doet brutale claim Nieuws
Nieuws

'Rattenzakken ik ben de beste!' UFC-ster McGregor doet brutale claim

'Rattenzakken ik ben de beste!' UFC-ster McGregor doet brutale claim

Conor McGregor beweert dat hij de beste vechter is in de hele MMA-sport. Ook zegt de Ier een gevaar te zijn op de grond. Hij laat dit graag zien op social media vandaag.

Ierlands trots McGregor, staat niet bekend om zijn worstelen kwaliteiten. Maar hij gelooft nog steeds dat zijn grondtechnieken beter zijn dan wie dan ook in de sport. Op social media beweert McGregor de beste gound and pound te bezitten (op een tegenstander in slaan als deze al op de grond ligt. red.).

Haat zaaiers

,,Ik heb de beste grond en pond in het spel", schreef McGregor. Hoewel grondgevechten niet altijd ontstaan uit worstelen, komt het veel vaker voor dat een vechter een takedown scoort. Daarna vervolgens slagen op een tegenstander doet laten regenen via de ground and pound.

Tijdens zijn hele UFC-carrière heeft McGregor slechts vijf takedowns gescoord, waarvan er vier in zijn tweede gevecht tegen Max Holloway, toen hij een gescheurde ACL opliep die hem dwong om te worstelen om de overwinning veilig te stellen. McGregor zegt dat zijn rivalen hem benijden om zijn kwaliteiten.

In zijn element

,,Daarom haten veel van deze rattenzakken graag", aldus de Ier. ,,Ik ben er zo glad als boter. De rijkste, de slechtste, de meest ongedeerde.” McGregor hersteld van een gebroken been opgelopen tegen Dustin Poirier vorig jaar. Het is onwaarschijnlijk dat McGregor plotseling over zal gaan tot het vechten op de grond.

Staand is McGregor het meest in zijn element. McGregor heeft ook slechts 11,9 procent van zijn aanvallen op de grond uitgevoerd. Waarbij het overgrote deel van zijn tijd in de kooi staand is doorgebracht. Waar hij 77,6 procent van zijn aanvallen won.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws