Rapper Wiz Khalifa gaat MMA-vechten: 'Je moet ballen hebben' - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Rapper Wiz Khalifa gaat MMA-vechten: ‘Je moet ballen hebben’

Rapper Wiz Khalifa gaat MMA-vechten: ‘Je moet ballen hebben’

Rapper Wiz Khalifa wil MMA-vechten: 'Ik train me suf'

Wiz Khalifa lijkt de volgende beroemdheid te zijn die een carierre als vechter nastreeft. De populaire rap-artiest zegt een MMA-gevecht te willen doen. Als investeerder in de vechtsport organisatie PFL is hij nog enthousiaster geworden over de sport.

In april trad Khalifa, een van ’s werelds beste artiesten toe tot de PFL als investeerder en adviseur. De 33-jarige heeft ongeveer vijf jaar getraind in boksen en jiu-jitsu en traint vijf dagen per week in het Unbreakable Performance Center in Los Angeles. En lijkt het er op dat hij een wedstrijd wel ziet zitten.

Goed voor iedereen

,,Ik heb zeker interesse om het zelf te doen”, vertelde Khalifa tegen Mike Bohn van Rolling Stone. ,,Ik ga de sport als een van de eigenaren schoon houden, en ik ga gewoon de stappen zette. Ik ben altijd aan het trainen, en als de kans zich voordoet en het is iets leuks … en het kan goed zijn voor iedereen, ik zie niet in waarom niet”, zei Khalifa.

Khalifa is een groot liefhebber van de MMA-sport en zegt op te kijken naar de vechters die hunleven wagen in de kooi. ,,Ik kijk naar de vechters en ik vind het erg vermakelijk en leuk, ik denk dat ze er veel ballen voor nodig hebben”, zei Khalifa. ,,Ik respecteer het, en ik hou ervan.” Het zal interessant zijn om een artiest als Khalifa in de kooi te zien. In het boksen zijn een aantal sterren hem al voor gegaan zoals Jake en Logan Paul.

Bekijk ook

Rico KO’t Jamal! OORLOG IN DE RING

Rico Verhoeven heeft zijn Glory wereldtitel veilig gesteld,

KO! Gökhan Saki trapt James McSweeney naar verlies

Legende Saki lag flink onder vuur door McSweeney

Wraak voor Badr! Plazibat MEPT Adegbuyi ‘KO’ in verhit gevecht

In de eerste ronde liep Adegbuyi tegen een rechterhoek aan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page