1 miljoen! Rapper Drake zet in op UFC-kampioen voor vanavond Nieuws
Nieuws

1 miljoen! Rapper Drake zet in op UFC-kampioen voor vanavond

1 miljoen! Rapper Drake zet in op UFC-kampioen voor vanavond

Drake de bekende Amerikaanse zanger en rapper heeft 1 miljoen ingezet op winst voor UFC-kampioen Israel Adesanya. Deze zal vanavond zijn titel verdedigen tegen Jared Cannonier tijdens UFC 276 in Las Vegas.

Tijdens een Facetime gesprek met Adesanya vertelde Drake dat hij het megabedrag in zet ten faveure van Adesanya. Tijdens het gesprek onthulde Drake dat hij een weddenschap van $ 1 miljoen had geplaatst op Adesanya.

,,Bro, ik weet al hoe laat het is", zei Drake. ,,Weet je, ik heb een kleine miljoen ingezet." Adesanya vroeg op wie. ,, Op jou man ik zie het als een investering."

Investeren

Adesanya deelde de clip van zijn gesprek met Drake en noemde het "Goat Talk" tussen een van de grootste middengewicht grootheden van de UFC en een van de grootste rappers/zangers in de muziek van vandaag.

Als Adesanya wint van Cannonier zal naar aale waarschijnlijkheid oud rivaal en ex Glory Kampioen Alex Pereira in de rij staan voor een gevecht. Echter moet Pereira dan ook winnen hij vecht ook op hetzelfde event als Adesanya.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws