Rapper Boef wil de ring in om te vechten voor €100.000 Nieuws
Nieuws

Rapper Boef wil de ring in om te vechten voor €100.000

Rapper Boef wil de ring in om te vechten voor €100.000

Rapper Boef wil de ring in om te vechten voor €100.000

€100.000

Het lijkt een nieuwe rage zogenaamde “influencers” van bijvoorbeeld Youtube, Instagram of enig ander social mediakanaal voelen zich geroepen om elkaar uit te dagen en de ring in te gaan. En ja, Boef lijkt nu ook een stap te zetten in die richting. Hij heeft een dispuut met Armoo, die hij in moderne straattaal gedist blijkt te hebben. Voor €100.000 euro wil Boef het geschil wel beslechten voor publiek, en het maakt hem niet uit of hij wint of verliest.

Belachelijk

Deze zogenaamde Influencer battles zijn een doorn in het oog van veel vechtsport liefhebbers, “ze maken de vechtsport belachelijk, laat ze een potje gaan voetballen”, enkele van de klaagzangen die te lezen zijn op social media van tegenstanders van dit soort events. Maar er zijn toch echt grote vechtsport organisaties die de influencers een platform willen bieden. Waar gaat het heen, horen wij u denken.

Risico’s

Er kleven nogal wat risico’s aan een influencer battle. Als men niet goed traint kunnen er wel degelijk ernsitge ongelukken gebeuren, en het zal dan worden ge-linked aan de sport in plaats aan de stupiditeit van het geheel. Dus komt het boksen, kickboksen of welke vechtsport maar ook weer in een kwaad daglicht te staan, aldus een reactie die wij ontvingen op een eerder artikel over twee Youtube vloggers die elkaar te lijf gingen in een bokswedstrijd.

Maar wat vindt u?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws