Rapper 6ix9ine ontsnapt aan flink pak slaag na uitdagen bokskampioen (video)
Home / Nieuws / Rapper 6ix9ine ontsnapt aan flink pak slaag na uitdagen bokskampioen (video)

Rapper 6ix9ine ontsnapt aan flink pak slaag na uitdagen bokskampioen (video)

Rapper 6ix9ine daagt bokskampioen uit en ontsnapt maar net aan flink pak slaag

6ix9ine ook bekend als Tekashi wilde het alpha mannetje uithangen in een club in Miami. Maar daagde de verkeerde uit. En kon nog maar net ontsnappen aan bokskampioen Gervonta Davis.

Het is nogal stil geweest rond Tekashi 69 sinds de release van zijn album Tattle Tales, dat in september arriveerde. Het album bleek een flop en piekte op slechts nummer 4 in de Billboard-hitlijsten. Bijna drie maanden later haalt de rapper weer de krantenkoppen, maar niet vanwege zijn muziek.

Verrader

De Amerikaanse rapper moest twee jaar de cel vanwege deelname aan een gewelddadige bende. Echter getuigde hij tegen de bende waar hij lid van was, de Nine Trey Gangsta Bloods. Zijn straf werd fors verlaagd. Dat leverde hem de bijnaam ‘snitch’ op wat vrij vertaald verrader betekent.

Een video laat zien hoe hij 6ix9ine de topbokser Gervonta Davis treitert in een club in Miami. De zaak dreigt flink uit de hand te lopen. Tekashi was samen met zijn vriendin en een kleine entourage in de nachtclub. Op een gegeven moment komen 6ix9ine en Davis elkaar tegen en de ontmoeting levert een behoorlijk ongemakkelijk moment op.

Ging meer net goed

Even later is Tekashi te zien terwijl hij geld naar de bokser gooit in wat lijkt op een poging hem te uit de tent te lokken. Een ander filmpje laat zien dat hij tegen Gervonta schreeuwt, maar de luide muziek overstemt zijn woorden. Er breekt geen gevecht uit en uiteindelijk gaan ze hun eigen weg.

Gervonta leek kort daarna op de situatie te reageren in een paar Instagram-posts. De eerste leek de rapper “Snitchk” te noemen en de tweede post luidde: “Je wordt geraakt omdat je in de buurt van een mf bent … maar wie ben ik!”

Bekijk ook

Badr Hari's belofte! 'Overeem overleeft 1e ronde niet'

Badr Hari’s belofte! ‘Overeem overleeft 1e ronde niet’

Nu het gevecht tussen de twee van 8 oktober dichterbij komt.

Belg Habirora slaat 2 tegenstanders knock-out! 'Niet te stoppen'

Belgisch talent slaat 2 tegenstanders knock-out! ‘9 seconden’

Tijdens de MMA Euro in Belgrado scoorde Habirora een geweldige knock-out

Dode man in Brabant is bekende kickbokser Errol Parris

Dode man in Brabant is bekende kickbokser Errol Parris

Vanmorgen werd het lichaam van Errol Paris ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page