RAPPER 50 CENT: 'Ik versla Conor McGregor in een straatgevecht' Nieuws
Nieuws

RAPPER 50 CENT: 'Ik versla Conor McGregor in een straatgevecht'

RAPPER 50 CENT: 'Ik versla Conor McGregor in een straatgevecht'

Rapper 50 Cent weet het zeker UFC ster Conor McGregor maakt geen schijn van kans in een straatgevecht.

Het botert al jaren niet echt tussen 50 en McGregor, de vete ontstond ten tijde van de bokswedstrijd tussen legende Floyd Mayweather en McGregor. 50 is vrienden met Mayweather waar de Ier fel op reageerde en claimde; 'What's up New York City! 50 Cent is een bitch! '

50 werd een maand na het gevecht gevraagd over de claim van McGregor en zei dat hij McGregor in een straatgevecht flink zou schaden: 'Ik had zoiets van, kerel, deze dwaas wist niet of hij vocht tegen Floyd of mij, 'zei 50 recentelijk tijdens Watch What Happens Live met Andy Cohen.

Ik sla hem tot moes

De vete is ook nog lang niet afgelopen. Afgelopen oktober tijdens een persconferentie in Moskou, waar de voormalige UFC-kampioen bevestigde dat hij zou terugkeren naar de achthoek, werd McGregor gevraagd tegen welke beroemdheid hij zou willen vechten: "50 Cent zonder twijfel ik wil hem aanpakken. "

Er wordt vaak gesproken over crossover-gevechten, maar 50 Cent vs Conor McGregor? Dat zou zeker te ver gaan. Maar de Amerikaanse rapper blijft erbij dat hij de UFC-ster zou verslaan in een straatgevecht. "Kijk naar hem hij weegt 70 kilo, ik ben een zwaargewicht, "zegt 50. Wie denk je dat er wint?"

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws