Rampage Jackson tekent exclusieve Multi-Fight Deal met Bellator MMA - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Rampage Jackson tekent exclusieve Multi-Fight Deal met Bellator MMA

Rampage Jackson tekent exclusieve Multi-Fight Deal met Bellator MMA

De Bellator fans staat meer van de kenmerkende “Rampage” MMA actie te wachten!

Bellator MMA kondigde afgelopen nacht aan dat het een multi-fight deal heeft bereikt met Quinton “Rampage” Jackson (37-12), en zo het beveiligen van de talenten van een van de meest bekende en fan-favoriete vechters in de geschiedenis van MMA. Deze multi-fight deal was het resultaat van een langdurige onderhandeling met Jackson’s manager Tiki Ghosn van Arsenal Sports Agency, en het belooft de Bellator-fans meer van de kenmerkende MMA-actie ‘Rampage’ te bezorgen.

Rampage Jackson tekent exclusieve Multi-Fight Deal met Bellator MMA

Naar verwachting zal “Rampage” begin 2018 terugkeren naar de Bellator-kooi.

“Rampage” heeft vijf optredens gemaakt bij Bellator en heeft een indrukwekkend cijfer van 4-1. Zijn legendarische carrière heeft hem laten concurreren met enkele van de topnamen in de sport, waardoor hij een loyaal leger aan fans heeft voortgebracht vanwege zijn spannende vechtstijl en unieke persoonlijkheid. De voormalige PRIDE-ster en UFC-kampioen is de trotse bezitter van epische high-end knallers en knock-outs die hij verdiende tijdens zijn epische gevechten met Chuck Liddell, Dan Henderson, “King Mo”, Kevin Randleman en, misschien het meest in het bijzonder, zijn trilogie met collega Bellator-atleet Wanderlei Silva.

Rampage Jackson als coach

Rampage was ook een coach in een van de meest memorabele en succesvolle seizoenen van The Ultimate Fighter on Spike in 2010. Coaching tegenover Rashad Evans, het seizoen bevatte meerdere toekomstige Bellator-sterren, waaronder Matt Mitrione, Roy Nelson en de late Kimbo Slice.

“Ik ben opgewonden over dit nieuwe begin en kijk uit naar actie in 2018”, zei Jackson. “Ik kan niet wachten om terug in de kooi te gaan en spannende gevechten aan te gaan voor zowel de fans van ‘Rampage’ als Bellator. ‘

“Met ‘Rampage’ Jackson, weet je wat je krijgt elke keer als hij de Bellator-kooi instapt,een opwindende strijd en interesse van fans over de hele wereld,” zei Bellator-president Scott Coker. “Ik wist dat het houden van ‘Rampage’ bij Bellator, een integraal onderdeel was van onze voortdurende groei als promotie. En ik ben blij dat we tot een overeenkomst kwamen die ons in staat stelt om een ​​aantal geweldige toekomstige gevechten voor hem te plannen”.

Bellator zal door Rampage nog verder groeien

De toevoeging van Jackson voegt diepte toe aan een steeds groter wordend Bellator-rooster, dat onlangs gratis agenten Gegard Mousasi, Rory MacDonald, Frank Mir, Roy Nelson, Michael McDonald en de huidige Bellator light-zwaargewicht kampioen Ryan Bader heeft zien deelnemen aan de promotie van Viacom.

Bekijk ook

Rematch Nabiyev vs Semeleer! 'Laat ze nog een keer vechten'

Rematch Nabiyev vs Semeleer! ‘Laat ze nog een keer vechten’

Vrijwel direct bood Semeleer....

Jake Paul biedt UFC's Pimblett nieuwe datum voor 1 miljoen gevecht aan

Jake Paul biedt UFC’s Pimblett nieuwe datum voor 1 miljoen gevecht aan

De inzet is $ 1 miljoen als Pimblett wint

3 miljoen voor Cyborg vs. Harrison supergevecht! 'Rolls Royce als bonus'

3 miljoen voor Cyborg vs. Harrison supergevecht! ‘Rolls Royce als bonus’

Het is duidelijk dat de PFL wil dat Cris Cyborg

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page