PWO of te wel een Pre Work Out supplement Nieuws
Nieuws

PWO of te wel een Pre Work Out supplement

PWO of te wel een Pre Work Out supplement

PWO of te wel een Pre Work Out supplement, uitermate geschikt voor vechtsport!

PWO of te wel een Pre Work Out supplement, uitermate geschikt voor vechtsporters!

Pre Work Out supplementen zijn helemaal hot en als je om je heen kijkt en luistert moet je het echt een keer proberen voor een training. Maar wat is een PWO supplement precies en hoe neem je dit het beste in en voor wie is het allemaal? In dit artikel leggen wij uit wat een Pre Workout precies is en waarvoor jij het kunt gebruiken.

Wat is een Pre Work Out?

Een Pre Workout is een supplement dat je voor je training in neemt en je een training krijgt een hele andere dimensie of invulling. Ja die een reageert er heel heftig op en de ander zegt van mij mag het wel een tikkletje minder maar ervaar alleen dan kun je oordelen. Een PWO bevat speciale aminozuren zoals Beta Alanine, Arginine, BCAA’s, Taurine en nog diverse andere aminozuren. Deze worden vaak gecombineerd met verschillende soorten Creatines en verschillende soorten cafeïne's. Door de combinaties van stoffen zorgt je lichaam ervoor dat er meer bloed wordt getransporteerd door het lichaam heen en ervaar je dit voorloper van een geweldige pomp.

Niet iedere PWO bevat Creatine maar bijna altijd zitten er caffeine achtige stoffen in waardoor je meer energie krijgt. Er zijn PWO’s zowel met als zonder snelle suikers, de snelle suikers zoals dextroe zorgen ervoor dat de aminozuren (o.a. betal alanine en caffeine) sneller worden opgenomen. Dit merk je al direct na het innemen dat je een lichtje prikkeling op je armen en op je voorhoofd krijgt.

De spier spaaning gaat omhoog en de lust om te trainen neemt alleen maar toe, kortom een zeer waardevolle toevoeging aan je dagelijkse voedingsschema en zorgt ervoor dat je intensiever, krachter en meer geconcentreerd aan de slag kan in de sportschool!

Waneer neem je een Pre Work Out?

Het beste is om 30-45 minuten voor je training dit in te nemen met water. Ja over smaak valt te twisten maar de ene smaakt toch even anders, hoe komt dit ? Heel simpel de aminozuren zijn hcl (of te wel zoutzuur verbindingen) en de caffeine en citraten (citruline) hebben nu eenmaal een bittere smaak. Dus of het echt lekker smaakt, nee heel vaak niet maar het resultaat telt en dat is een heftige workout training. Ach en anders doe je het toch innemen met iets meer water.

Wat doet een Pre Work Out?

Heel kort omschreven, het warmt je lichaam op voor een intensieve training, er wordt meer bloed naar de getrainde spiergroepen getrokken. Meer bloed betekend meer voeding en meer stuwing in de spieren. Resultaat een geweldige workout met een volle harde muscle pomp. Iets wat je graag langer wilt vasthouden. Ja door deze intensieve workout heb jij je spieren extreem goed te pakken gehad en zijn er veel kleine haarscheurtjes in de spieren ontstaan. Nu is het van groot belang dat je zo snel mogelijk de juiste eiwitten tot je neemt. Kortom de eiwitten zorgen voor spoedig herstel en directe opbouw maar dan wel binnen 10 m inuten na je training.

Welke sporter neemt een Pre Work Out?

Het is geschikt voor zowel dames als heren. Het maakt niet uit of je aan krachtsport, intervaltraining of een vechtsport neemt. De combinatie van de ingrediënten geven je lichaam een boost en een ander energielevel. Maar gebruik het niet iedere training hou het speciaal want iedere rijst eten gaat ook vervelen.

Zijn er nadelen aan een Pre Work Out?

De ingrediënten van de Pre Workout zijn écht gefocust op het verbeteren van je prestaties en de groei van je spieren. Maar doordat je lichaam een prikkel ervaart die je niet gewend bent kun je vaak nét dat extra stapje zetten. Na de training kun je dan wel een zgn. ‘post-workoutdepressie’ sommige noemen dit ook wel een dip of crash. Logisch ook, gezien je lichaam meer heeft moeten presteren dan normaal jij gewend bent. De oplossing is heel simpel zorg dat jij zo snel mogelijk een herstel shake neemt met de juiste eiwitten en de gewenste koolhydraten.

Zit er doping in een Pre Workout?

Nee Pre work Out is vrij van doping. Sommige pre work Outs op de markt kunnen echter substanties bevatten die door het World Anti-Doping Agency en de individuele sportbonden zijn aangemerkt als doping. Het is dan ook van groot belang, als je de Pre Workout in competities wilt gebruiken, dat je dit altijd controleert aan de hand van het etiket van de Pre Workout. De Pre Workouts die M Double You verkoopt zijn overigens allemaal doping-vrij.

Get Pumped van M Double You

Get Pumped , onze Pre Workout is een aanrader voor iedere sporter die het maximale uit iedere training wil halen. Get Pumped is een krachtig Pre workout supplement wat onder andere bestaat uit 4 soorten creatine, combi van aminozuren en caffeine.

Van alle soorten creatines die er zijn hebben wij de allerbeste voor jou geselecteerd. Namelijk Creatine Ethyl Esther Malate, Di Creatine Malate,Tri Creatine Malate en Creatine Ethyl Esther HC. Deze vier soorten kunnen perfect worden opgenomen door het lichaam en geven maximaal resultaat. Onze producten zijn getest en aanbevolen door diverse bekende topsporters.

Kennismaken met Get Pumped klik hier

Bron: Marco Verhoek (M Double You)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws