Putin steunt UFC-kampioen Khabib in uitspraken over President Macron – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Putin steunt UFC-kampioen Khabib in uitspraken over President Macron

Putin steunt UFC-kampioen Khabib in uitspraken over President Macron

Putin steunt UFC-kampioen Khabib in uitspraken over President Macron

De Russische president Vladimir Putin heeft zich uitgesproken over de situatie met de spotprenten over de profeet Mohammed.

Recentelijk werd een Franse leraar gewelddadig om het leven gebracht door een extremist omdat deze spotprenten over de profeet Mohammed in zijn klas had laten zien. UFC-kampioen Khabib Nurmagomedov veroordeelde de Franse President Macron over de uitspraken die deze daarna deed over moslims.

In een post op Instagram liet Nurmagomedov in niet mis te verstane woorden blijken hoe hij over Macron dacht, samen met een foto waar een voetafdruk op het hoofd van de president te zien was. De uitspraken van Nurmagomedov werden verschillend ontvangen.

Niet mee bemoeien

Zo waren er veel mensen die begrip toonden voor Nurmagomedov en hem gelijk gaven dat iemand op geloof niet beoordeeld mag worden. Tegenstanders reageerden door te zeggen dat de UFC-vechter zich niet met politiek moest bemoeien.

De Russische president, Vladimir Putin, steunt Nurmagomedov tegen de volgens hem “provocateurs” en veroordeeld diegene die gelovigen beledigen onder het mom van de vrijheid van meningsuiting. Gadjimurad Omarov, een parlementslid uit Dagestan, heeft Putin zelfs voorgesteld om de titel van Held van Rusland aan Nurmagomedov te verlenen.

Bekijk ook

Vette Bonus: Armpje strek levert dik geld op

Alle recente overwinningen van Dern komen via submission op de grond

KIJK: 1ste Wrestlemania avond Historisch en Stormachtig

Vannacht was het dan zo ver avond 1 van Wrestlemania 37 in Tampa Florida

⚠️ BREAKING: Wrestlemania in gevaar, evacuatie publiek

Er hangen donkere onweer wolken in de lucht en het waait behoorlijk!

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page