Putin had Khabib toestemming kunnen geven om te vechten op UFC 249 Nieuws
Nieuws

Putin had Khabib toestemming kunnen geven om te vechten op UFC 249

Putin had Khabib toestemming kunnen geven om te vechten op UFC 249
Putin had Khabib toestemming kunnen geven om te vechten op UFC 249

Als Khabib slim was geweest had hij president Putin om toestemming gevraagd te vechten op UFC 249.

Dit stelt Jeff Monson, een voormalige Amerikaanse MMA-vechter die zich in Rusland heeft gevestigd en heeft gevochten voor de UFC, Strikeforce, DREAM, PRIDE, M-1 Global, Impact FC, World Victory Road en Cage Warriors.

Monson stelt dat de schuld ten onrechte op de schouders van Khabib werd gelegd, deze trok zich terug nadat hij terugkeerde naar Rusland omdat de UFC geen duidelijkheid gaf of het event door zou gaan. Er werd gezegd dat hij bang zou zijn voor het coronavirus.

Khabib had het Putin moeten vragen

'Misschien kon Khabib persoonlijk Poetin toestemming vragen om te vertrekken, maar dat deed hij niet. Misschien kon hij Rusland verlaten, of misschien niet, 'zei Monson. 'Ik denk dat hij geen woede wilde veroorzaken vanwege persoonlijke verzoeken en concessies."

Toch lijkt het onwaarschijnlijk dat Putin speciale toestemming aan Khabib zou hebben gegeven om te mogen vechten op UFC 249. Het land zit potdicht vanwege de corona pandemie, Tot op heden heeft Rusland 917 bevestigde gevallen van covid-19, waaronder 94 doden. De hoofdstad, Moskou, blijft het zwaarst getroffen gebied van het land.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws