Puffende UFC'er Greg Hardy wint boksdebuut op knock-out (video) Nieuws
Nieuws

Puffende UFC'er Greg Hardy wint boksdebuut op knock-out (video)

Puffende UFC'er Greg Hardy wint boksdebuut op knock-out (video)

UFC-veteraan Greg Hardy heeft de juiste keuze gemaakt om over te stappen op boksen. Hardy scoorde een indrukwekkende knock-out in de tweede ronde in zijn boksdebuut gisteravond.

Terwijl de wereld haar adem in hield gisteren tijdens de kickbokswedstrijd tussen Badr Hari en Alistair Overeem, maakte de controversiële UFC-veteraan Greg Hardy zijn boksdebuut. De Amerikaan die van NFL speler MMA-vechter werd won op knock-out.

Hardy nam het op tegen mededebutant Mike Cook in Delray Beach in Florida onder Black Sheep Boxing-promotie. En zette een behoorlijk indrukwekkende prestatie neer.

Puffertje

NFL-speler Greg Hardy had een korte run in professionele mixed martial arts. De controversiële zwaargewicht atleet begon zijn MMA-carrière in 2018 in Dana White's Contender Series en trad in 2019 toe tot de UFC.

Hardy werd vooral bekend om zijn Puf apparaatje tegen astma die hij in de vechtpauzes gebruikte om op adem te komen. Wat hem zwaar werd aangerekend omdat men doping vermoedde.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws