Promotor wil topvoetballer Virgil van Dijk laten boksen – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Promotor wil topvoetballer Virgil van Dijk laten boksen

Promotor wil topvoetballer Virgil van Dijk laten boksen

Als het aan bokspromotor Eddie Hearn ligt dan stappen een aantal topvoetballers de boksring in. Waaronder Liverpool ster Virgil van Dijk.

Eddie Hearn, die Matchroom Boxing leidt en onder andere bokskampioen Anthony Joshua vertegenwoordigt, ziet het wel zitten voetballers te laten boksen. Tijdens een gesprek met Van Dijk in zijn No Passion No Point-podcast, vroeg de promotor: “Kan ik je in de ring krijgen voor een liefdadigheidsgevecht?”

Van Dijk antwoordde: “Als ik vecht, welke klasse ben ik dan? Ik ben weeg 90 kilo. “Hearn antwoordde: “Oké, je gaat naar de cruiserweight-limiet. Je zou een lichtzwaargewicht kunnen zijn, dus je kunt tegen Canelo Alvarez vechten,”aldus Hearn.

Top spelers

‘Ik weet niet of je van hem hebt gehoord? Hij is niet slecht, ik denk niet dat je hem gaat verslaan Virg, “zei Hearn. De ex-Southampton-ster zei: “Nee, nee, nee, nee, geen kans.” Hearn wil een groot liefdadigheid bokstoernooi organiseren in het thuisstadion van Manchester United, Old Trafford met als headliner voetballers Wayne Rooney en Rio Ferdinand.

De bokspromotor staat er om bekend niet vies te zijn van een experiment. zo organiseerde hij te midden van de coronapandemie een aantal grote bokswedstrijden vanuit zijn landgoed in Essex. Wanneer Hearn de matches met de voetballers willen laten plaatsvinden is niet bekend.

Bekijk ook

Vette Bonus: Armpje strek levert dik geld op

Alle recente overwinningen van Dern komen via submission op de grond

KIJK: 1ste Wrestlemania avond Historisch en Stormachtig

Vannacht was het dan zo ver avond 1 van Wrestlemania 37 in Tampa Florida

⚠️ BREAKING: Wrestlemania in gevaar, evacuatie publiek

Er hangen donkere onweer wolken in de lucht en het waait behoorlijk!

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page