Prof worstelaar lijkt moord te bekennen via social media Nieuws
Nieuws

Prof worstelaar lijkt moord te bekennen via social media

Prof worstelaar lijkt moord te bekennen via social media

Je openbaren op social media kan soms flinke gevolgen hebben. Zo waarschijnlijk ook voor voormalig Prof worstelaar Marty Jannetty.

Jannetty, heeft in totaal 20 gewonnen kampioenschappen. En heeft als professionele worstelaar gewerkt voor diverse organisaties, waaronder de World Wrestling Federation / Entertainment WWF / E. De American Wrestling Association AWA, en andere.

Schokkend verhaal

Via Facebook doet Jannetty een schokkende openbaring, hij zegt daar namelijk op 13-jarige leeftijd een man te hebben vermoord die hem seksueel wilde misbruiken. De worstelaar deelde al vaker bizarre berichten, zo zou hij met zijn dochter naar bed willen, of met een andere minderjarige.

Hij deed dit af door te beweren dat zijn account was gekaapt door hackers. En hij niet zelf deze berichten te hebben geplaatst. Tot donderdag het bericht van de moord verscheen. Bloody Elbow deed verslag over het verhaal.

Waarheid of leugen

"Ik heb dit nooit aan iemand verteld, zelfs niet aan mijn broer Geno … want Geno zou hem hebben vermoord, en ik wilde niet dat mijn broer wegging, verdorie, hij was pas onlangs thuisgekomen uit Vietnam …" aldus het bericht van Jannetty.

"Dat was de allereerste keer dat ik een man liet verdwijnen..ze hebben hem nooit gevonden..ze zouden in de Chattahoochie rivier moeten zoeken. " Het is mogelijk dat Jannetty, die in het verleden duidelijk onstabiel gedrag heeft vertoond, het verhaal heeft verzonnen. Maar als het waarheid is dan is hij diep in de problemen geraakt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws