Prof worstelaar lijkt moord te bekennen via social media
Home / Nieuws / Prof worstelaar lijkt moord te bekennen via social media

Prof worstelaar lijkt moord te bekennen via social media

Je openbaren op social media kan soms flinke gevolgen hebben. Zo waarschijnlijk ook voor voormalig Prof worstelaar Marty Jannetty.

Jannetty, heeft in totaal 20 gewonnen kampioenschappen. En heeft als professionele worstelaar gewerkt voor diverse organisaties, waaronder de World Wrestling Federation / Entertainment WWF / E. De American Wrestling Association AWA, en andere.

Schokkend verhaal

Via Facebook doet Jannetty een schokkende openbaring, hij zegt daar namelijk op 13-jarige leeftijd een man te hebben vermoord die hem seksueel wilde misbruiken. De worstelaar deelde al vaker bizarre berichten, zo zou hij met zijn dochter naar bed willen, of met een andere minderjarige.

Hij deed dit af door te beweren dat zijn account was gekaapt door hackers. En hij niet zelf deze berichten te hebben geplaatst. Tot donderdag het bericht van de moord verscheen. Bloody Elbow deed verslag over het verhaal.

Waarheid of leugen

“Ik heb dit nooit aan iemand verteld, zelfs niet aan mijn broer Geno … want Geno zou hem hebben vermoord, en ik wilde niet dat mijn broer wegging, verdorie, hij was pas onlangs thuisgekomen uit Vietnam …” aldus het bericht van Jannetty.

“Dat was de allereerste keer dat ik een man liet verdwijnen..ze hebben hem nooit gevonden..ze zouden in de Chattahoochie rivier moeten zoeken. ” Het is mogelijk dat Jannetty, die in het verleden duidelijk onstabiel gedrag heeft vertoond, het verhaal heeft verzonnen. Maar als het waarheid is dan is hij diep in de problemen geraakt.

Bekijk ook

Sportscholen open tot 8 uur ’s avonds! ‘Essentiële sector’

De sluiting is niet alleen een doorn in het oog van de sportschoolhouders

VIDEO! Kickbokser (15) overlijdt tijdens toernooi

Toch werd er besloten hem door te laten vechten.

Koekje van eigen deeg! UFC’er Jon Jones flink aangepakt

Soms kom je je gelijke tegen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page