Prof vechters krijgen financiële steun tijdens corona crisis Nieuws
Nieuws

Prof vechters krijgen financiële steun tijdens corona crisis

Prof vechters krijgen financiële steun tijdens corona crisis
Prof vechters krijgen financiële steun tijdens corona crisis

Boksers, Muay Thai, kickboksers en MMA-vechters krijgen financieel steun in de Filipijnen.

1,133 prof boksers, Muay Thai-beoefenaars, kickboksers en MMA-vechters en hun respectievelijke trainers kunnen via het Department of Social Welfare and Development gebruik maken van het sociale verbeteringsprogramma van de regering.

In een brief van 1 april 2020, gericht aan DSWD-secretaris Rolando Bautista, voorzitter van Games and Amusements Board (GAB), zei AbrahamMitra dat deze prof vechters "worden beïnvloed door het No Work No Pay-beleid", aangezien vechtsport organisaties in her land en in het buitenland in de wacht zijn gezet vanwege de coronavirus pandemie.

Hulp is nodig

"Deze individuen kunnen hun beroep niet uitoefenen vanwege de opgelegde quarantaine van de gemeenschap en zijn daarom verstoken van een bron van inkomsten", aldus Mitra. Landelijk vermeldt de GAB 805 boksers, 79 MMA-vechters, 32 Muay Thai en kicboksers, 157 bokstrainers, 48 MMA-trainers en 12 Muay Thai-trainers.

Het is nog niet duidelijk tot wanneer de blokkering zal duren en het initiatief van de GAB om contact op te nemen met de DSWD voor ondersteuning, zal hen op de een of andere manier helpen deze moeilijke tijden te overleven.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws