Prof Kooivechter (29) opgepakt geweld tegen vrouwen - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Prof Kooivechter (29) opgepakt geweld tegen vrouwen

Prof Kooivechter (29) opgepakt geweld tegen vrouwen

Frank Schuman een professioneel MMA-vechter is opgepakt voor incidenten met gewelddadige acties tegen vrouwen. De Amerikaanse justitie onderzoekt de aanklachten tegen de vechter die een lang professioneel vechtrecord heeft.

In 2018 werd Schuman al veroordeeld tot drie jaar voorwaardelijke celstraf voor het misbruiken van zijn vrouw. Op dat moment werd hij beschuldigd van fysieke mishandeling omdat hij zijn vrouw aan het haar had getrokken en haar in de ribben en buik had geschopt.

Eerder fout geweest

Het Sheriff’s Office van Oneida County werkt aan dit onderzoek samen met de Division of Criminal Investigation van het Wisconsin Department of Justice. Wat de verdenkingen precies inhouden geeft de politie niet vrij.

Shuman vecht veelal bij de Amerikaanse MMA-organisatie KOTC en heeft een prof-record van 11-6-0. De Amerikaanse politie verzoekt iedereen die informatie heeft over de betrokkenheid van Schuman bij incidenten tegen vrouwen contact op te nemen.

Bekijk ook

Knokker 'KO' tijdens illegaal gevecht in parkeergarage

Knokker heftig ‘KO’ tijdens illegaal gevecht in parkeergarage (video)

Ongereguleerde straat gevechten tussen anonieme vechters zijn vaak de luis in de pels van de plaatselijke overheden.

'F*cking superheld!' UFC-vechter blijft criminelen vangen

‘F*cking superheld!’ UFC-vechter blijft criminelen vangen (video)

Kevin Holland UFC-weltergewicht, heeft een mogelijke verklaring gegeven voor zijn recente golf van misdaadbestrijding op straat.

'Ik kom voor je!' Ngannou stelt datum Fury supergevecht voor

‘Ik kom voor je!’ Ngannou stelt datum Fury supergevecht voor

Francis Ngannou UFC-zwaargewicht kampioen heeft nog steeds zijn ogen stevig gericht op een crossover-supergevecht tussen hemzelf en boksster Tyson Fury.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page