Prof Kooivechter (29) opgepakt geweld tegen vrouwen Nieuws
Nieuws

Prof Kooivechter (29) opgepakt geweld tegen vrouwen

Prof Kooivechter (29) opgepakt geweld tegen vrouwen

Frank Schuman een professioneel MMA-vechter is opgepakt voor incidenten met gewelddadige acties tegen vrouwen. De Amerikaanse justitie onderzoekt de aanklachten tegen de vechter die een lang professioneel vechtrecord heeft.

In 2018 werd Schuman al veroordeeld tot drie jaar voorwaardelijke celstraf voor het misbruiken van zijn vrouw. Op dat moment werd hij beschuldigd van fysieke mishandeling omdat hij zijn vrouw aan het haar had getrokken en haar in de ribben en buik had geschopt.

Eerder fout geweest

Het Sheriff's Office van Oneida County werkt aan dit onderzoek samen met de Division of Criminal Investigation van het Wisconsin Department of Justice. Wat de verdenkingen precies inhouden geeft de politie niet vrij.

Shuman vecht veelal bij de Amerikaanse MMA-organisatie KOTC en heeft een prof-record van 11-6-0. De Amerikaanse politie verzoekt iedereen die informatie heeft over de betrokkenheid van Schuman bij incidenten tegen vrouwen contact op te nemen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws