PROBLEMEN: WWE Worstelaars mogen Saudi-Arabië niet uit Nieuws
Nieuws

PROBLEMEN: WWE Worstelaars mogen Saudi-Arabië niet uit

PROBLEMEN: WWE Worstelaars mogen Saudi-Arabië niet uit
PROBLEMEN: WWE Worstelaars mogen Saudi-Arabië niet uit

Grote problemen voor de WWE prof worstel organisatie in Saudi Arabië, een aantal bekende vechters mag het land niet uit.

Dieverse media melden dat een chartervliegtuig met het grootste deel van het WWE-rooster en personeel nooit was vertrokken. Degenen die geacht werden aan boord te zijn, werden verteld over 'vertragingen', en sommigen zijn achterdochtig geworden over de vertraging.

Veel van de mensen die op het punt staan ​​weg te vliegen zijn de hele dag en nacht al wakker geweest, met een aantal gepland om deel te nemen aan WWE Smackdown Friday. Alle mensen met wie we nog in Saoedi-Arabië spraken, zeiden dat ze niet verwachten dat ze op tijd terugkomen naar de Verenigde Staten voor Smackdown.

Event in gevaar

Vince McMahon, Brock Lesnar en Hulk Hogan vliegen allemaal al terug, omdat ze hun eigen vluchten hadden. Een worstelaar zei dat Vince daar uren geleden weg was. Tot ongeveer 2 uur 's ochtends zat veel personeel en worstelaars nog steeds in het vliegtuig rond te hangen en te worden gevoed. Sommigen gingen op dat moment terug naar hun hotel.

ZIE OOK>> Tyson Fury klapt Braun Strowman in WWE wedstrijd

Er waren geruchten onder dat pro-wrestler Vince McMahon in een soort meningsverschil raakte in Saoedi-Arabië, hoewel bronnen dit niet kunnen bevestigen. Het is een 14 uur durende vlucht, Smackdown begint over 17 uur of de worstelaars die gaan halen is nog niet duidelijk.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws