PROBLEMEN: Ik verlies nu al kickboksers door coronavirus' Nieuws
Nieuws

PROBLEMEN: Ik verlies nu al kickboksers door coronavirus'

PROBLEMEN: Ik verlies nu al kickboksers door coronavirus'
PROBLEMEN: Ik verlies nu al kickboksers door coronavirus'

Het was wachten op de eerste problemen in de vechtsportwereld rondom de verplichte corona maatregelen van de regering.

Een aantal sportscholen zegt al te merken dat leden opzeggen voor kickboks lessen, ook van diverse groepslessen en persoonlijke trainingen zien de sporters voor nu even af. "Het gaat sneller dan ik had gedacht, eerst dacht ik dat het wel mee zou vallen maar ik heb al 35 opzeggingen op een ledenbestand van 250, "zegt een getroffen sportschoolhouder.

"Vooral de kickbokslessen en persoonlijke trainingen zie ik afnemen, dit is echt verschrikkelijk en dan gaan uit nood of angst ook nog eens gym's online lessen aanbieden, hoe dom want dit kost echt klanten, "aldus de sportschouder die liever anoniem blijft.

Blijf lid

De man zegt tegen onze redactie liever anoniem te blijven uit angst nog meer leden te verliezen. De angst om leden te verliezen en omzet is reëel immers zijn de maatregelen dan wel aangekondigd tot 6 april, maar dit kan zomaar eens verlengd worden.

"Aan de ene kant snap ik het wel, ik ga ook niet voor iets betalen als een dienst niet meer geleverd wordt, maar om nu al zo snel op te zeggen vindt ik ook zoiets." Overigens zijn er ook voorbeelden waar leden juist hun sportschool steunen en zeggen lid te blijven, de vraag is alleen voor hoe lang.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws