ZIEN! Bokser Logan Paul maakt indruk bij WWE-debuut: 'He got moves'
Home / Nieuws / Pro Wrestling / ZIEN! Bokser Logan Paul maakt indruk bij WWE-debuut: ‘He got moves’

ZIEN! Bokser Logan Paul maakt indruk bij WWE-debuut: ‘He got moves’

ZIEN! Bokser Logan Paul maakt indruk bij WWE-debuut: 'He got moves'

Logan Paul, de boksende YouTube-ster maakte een goede indruk afgelopen nacht tijdens WrestleMania 38. De influencer op sociale media die bokser werd, maakte zijn debuut in het pro-worstelen.

De YouTube-ster maakte zijn debuut in het pro-worstelen, in combinatie met The Miz om het op te nemen tegen Rey en Dominik Mysterio. Nu staat het pro-worstelen bekend om zijn afgesproken gevechten maar het is nog steeds razend populair ook in ons land.

Lekker lenig

Paul, die vorig jaar een demonstratiebokswedstrijd had met Floyd Mayweather, stapte over op naar de worstelring en maakte indruk. Vechtsport Info’s pro-worstel redacteuren Gerard en Yannick die op uitnodiging van de WWE ter plaatse verslag doen, melden dat het een succesvol event is.

Het publiek was razend enthousiast om Paul aan het werk te zien en riepen ‘he got moves’. Bekijk hier enkele hoogtepunten, waar Paul een aantal interessante zetten deed.

Bekijk ook

Wedden op vechtsportwedstrijden kan je veel opleveren

Wedden op vechtsportwedstrijden kan je veel opleveren

Veel vechtsport fans zetten wel eens in op de winst van hun favoriete vechters.

De Spannende Finale van Katie Taylor vs Amanda Serrano Fight

Voordat een van hen de ring in ging, werd de strijd van Katie Taylor tegen de zeven-divisiekampioen Amanda Serrano beschouwd als een van de grootste gevechten in de boksgeschiedenis van vrouwen.

Hoe een kopje koffie je vechtprestaties verbetert

Hoe een kopje koffie je vechtprestaties verbetert

Ben jij een vechtsporter en wil je het maximale uit je prestaties halen? Dan kun je overwegen om – als je dat nog niet deed – te beginnen met koffiedrinken.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page