ZIEN! Bokser Logan Paul maakt indruk bij WWE-debuut: 'He got moves' Pro Wrestling
Pro Wrestling

ZIEN! Bokser Logan Paul maakt indruk bij WWE-debuut: 'He got moves'

ZIEN! Bokser Logan Paul maakt indruk bij WWE-debuut: 'He got moves'

Logan Paul, de boksende YouTube-ster maakte een goede indruk afgelopen nacht tijdens WrestleMania 38. De influencer op sociale media die bokser werd, maakte zijn debuut in het pro-worstelen.

De YouTube-ster maakte zijn debuut in het pro-worstelen, in combinatie met The Miz om het op te nemen tegen Rey en Dominik Mysterio. Nu staat het pro-worstelen bekend om zijn afgesproken gevechten maar het is nog steeds razend populair ook in ons land.

Lekker lenig

Paul, die vorig jaar een demonstratiebokswedstrijd had met Floyd Mayweather, stapte over op naar de worstelring en maakte indruk. Vechtsport Info's pro-worstel redacteuren Gerard en Yannick die op uitnodiging van de WWE ter plaatse verslag doen, melden dat het een succesvol event is.

Het publiek was razend enthousiast om Paul aan het werk te zien en riepen 'he got moves'. Bekijk hier enkele hoogtepunten, waar Paul een aantal interessante zetten deed.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws