ZIEN! 4x Wereldkampioen gebruikt als fidget spinner! – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Pro Wrestling / ZIEN! 4x Wereldkampioen gebruikt als fidget spinner!

ZIEN! 4x Wereldkampioen gebruikt als fidget spinner!

Seth Rollins is een vaste klant op Wrestlemania, de viervoudig World Champion is meestal te bewonderen in een van de belangrijkste matches, waar hij het opneemt tegen champions of als champion, maar dat was dit jaar toch anders.

Seth Rollins nam het namelijk op tegen Cesaro een gewaardeerd worstelaar met volgens vele alle tools om ooit World Champion te worden. Helaas is dit tot heden nog niet gebeurt en behoort Cesaro een beetje tot de Midcard.

Dikke finish

Het was dus een enorme verassing dat Cesaro en Rollins het zouden uitvechten op de Show of Shows Wrestlemania. Een interessante Match met een arrogante Seth Rollins die Cesaro geen waardige tegenstander vond. Uiteindelijk verbaasde Cesaro vriend en vijand nadat hij Seth Rollins gebruikt als fidget spinner en daarna hem versloeg met zijn finisher.

Wrestlemania heeft als bijnaam de show of the immortals en dat is niet zomaar. Dit is de grootste show van het jaar waar de belangrijkste wedstrijden plaatsvinden. Is dit Cesaro’s stap naar de Main Event?

Bekijk ook

UFC Vegas 25 terugkijken Reyes vs. Prochazka doe je hier

Afgelopen nacht vond in de UFC Apex het Reyes versus Prochazka evenement plaats.

Rory MacDonald maakt verstikkend PFL-debuut,’veel werk’

Rory MacDonald, de voormalige UFC-titeluitdager en Bellator-kampioen maakte afgelopen nacht zijn debuut bij vechtsportorganisatie PFL

Charlotte Flair valt scheidsrechter aan en krijgt 100.000 dollar boete

Afgelopen nacht stonden tijdens RAW liep de match tussen Charlotte Flair en Asuka volledig uit de hand

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page