ZIEN! 4x Wereldkampioen gebruikt als fidget spinner! Nieuws
Nieuws

ZIEN! 4x Wereldkampioen gebruikt als fidget spinner!

ZIEN! 4x Wereldkampioen gebruikt als fidget spinner!

Seth Rollins is een vaste klant op Wrestlemania, de viervoudig World Champion is meestal te bewonderen in een van de belangrijkste matches, waar hij het opneemt tegen champions of als champion, maar dat was dit jaar toch anders.

Seth Rollins nam het namelijk op tegen Cesaro een gewaardeerd worstelaar met volgens vele alle tools om ooit World Champion te worden. Helaas is dit tot heden nog niet gebeurt en behoort Cesaro een beetje tot de Midcard.

Dikke finish

Het was dus een enorme verassing dat Cesaro en Rollins het zouden uitvechten op de Show of Shows Wrestlemania. Een interessante Match met een arrogante Seth Rollins die Cesaro geen waardige tegenstander vond. Uiteindelijk verbaasde Cesaro vriend en vijand nadat hij Seth Rollins gebruikt als fidget spinner en daarna hem versloeg met zijn finisher.

Wrestlemania heeft als bijnaam de show of the immortals en dat is niet zomaar. Dit is de grootste show van het jaar waar de belangrijkste wedstrijden plaatsvinden. Is dit Cesaro's stap naar de Main Event?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws