⚠️ WWE smijt Nederlandse ster Aleister Black op straat na nieuw massa ontslag Nieuws
Nieuws

⚠️ WWE smijt Nederlandse ster Aleister Black op straat na nieuw massa ontslag

⚠️ WWE smijt Nederlandse ster Aleister Black op straat na nieuw massa ontslag

Een kleine maand nadat de eerste golf van WWE ontslagen zijn geweest, is er een nieuwe golf. Deze keer is het een lijst met een grotere impact.

Zojuist is het bekend dat Braun Strowman, Nederlander Aleister Black, Ruby Riott, Lana, Santana Garrett en Buddy Murphy ontheven worden van hun contract met WWE.

De grootste naam in dit lijstje is natuurlijk Aleister Black. Een voormalig NXT Champion en een van de enige Nederlanders in de WWE. Op NXT heeft hij wedstrijden gehad met namen zoals Adam Cole, Andrade, Johnny Gargano en Tomasso Ciampa. Ook had hij vorig jaar op WrestleMania 36 een wedstrijd gewonnen tegen huidig WWE Champion Bobby Lashley.

Een andere grote naam in de releases is Braun Strowman. Een van de meer sterkere worstelaars wie bekend was door zijn momenten zoals het omduwen van een vrachtwagen. Ook is hij een voormalig Universal Champion geweest door Goldberg vorig jaar op WrestleMania 36 te verslaan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws