WWE Raw: Last Chance MITB kwalificatie Pro Wrestling
Pro Wrestling

WWE Raw: Last Chance MITB kwalificatie

WWE Raw: Last Chance MITB kwalificatie

Afgelopen nacht op WWE Raw was de opbouw naar de Money in the Bank PPV op volle toeren. In de main event gebeurde een Last Chance Qualification match voor een plek in de Money in the Bank match waar de drie verliezers van de mannelijke kwalificaties een tweede kans kregen. De wedstrijd zou AJ Styles vs Drew McIntyre vs Randy Orton zijn, maar Orton was absent.

Hierdoor kwam er een battle royal match voor Orton’s plek in de triple threat wedstrijd. Voordat de wedstrijd begon, verzocht Riddle, wie de vorige week McIntyre versloeg om zelf te kwalificeren, om namens Orton mee te doen. Dat werd hem verleend, waardoor hij meedeed in de battle royal. Uiteindelijk won Riddle de battle royal door Damien Priest als laatst te elimineren.

Last Chance Triple Threat

In de main event vocht Riddle namens Randy Orton in zijn match tegen AJ Styles en Drew McIntyre. In deze spannende match deden alle drie hun best om te kwalificeren voor de Money in the Bank match op 18 juli. Toen de wedstrijd aan zijn einde kwam, blesseerde Riddle zichzelf door de stalen trap per ongeluk te trappen, waardoor hij even uit de wedstrijd was.

Aan het einde kwam hij terug met een verband om zijn rechtervoet, maar toch lukte het hem niet om de match te winnen vanwege een claymore van Drew McIntyre. Hierdoor won McIntyre de wedstrijd en gaat hij naar de Money in the Bank match.

Hieronder zijn de volledige resultaten van Raw op 28 juni:

  • Riddle won een battle royal door Damien Priest als laatst te elimineren om namens Randy Orton mee te kunnen doen in de main event.
  • Nikki Cross versloeg Shayna Baszler.
  • Doudrop en Eva Marie versloegen Asuka en Naomi.
  • John Morrison vs Ricochet werd een dubbele count-out.Charlotte Flair, Natalya en Tamina versloegen Dana Brooke, Mandy Rose en Rhea Ripley.
  • Strap match: Jaxson Ryker versloeg Elias.
  • Money in the Bank Qualifying Second Chance: Drew McIntyre versloeg AJ Styles en Riddle.

WWE Raw is iedere maandagavond live te zien op het USA Network in de VS en op dinsdagen on-demand op KIJK.nl

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws