WRAAK! Worstelaar pikt aanval op teamgenoot niet en flikt vuil kunstje Pro Wrestling
Pro Wrestling

WRAAK! Worstelaar pikt aanval op teamgenoot niet en flikt vuil kunstje

WRAAK! Worstelaar pikt aanval op teamgenoot niet en flikt vuil kunstje

Nadat Karrion Kross NXT General Manager William Regal vorige week heeft gewurgd, was Samoa Joe afgelopen nacht uit op wraak. De enforcer was woest dat hij het heeft toegelaten dat Kross de GM aanviel.

Tijdens NXT kondigde Samoa Joe een aantal dingen aan nadat hij William Regal naar de ring vroeg. Als eerste nam hij ontslag bij zijn positie bij NXT-management om vervolgens terug te tekenen als een in-ring talent. Als laatst bracht hij ook een contract uit om Karrion Kross vs Samoa Joe voor de NXT Championship op TakeOver 36 te laten plaatsvinden. Regal tekende beide contracten om de match officieel te maken. Dit wordt Joe’s eerste match sinds februari 2020.

Verraad voor een NXT Women’s Championship match

Ook werd er een nieuwe potentiële uitdaagster voor de NXT Women’s Championship bekend gemaakt. Nadat kampioene Raquel Gonzalez met Dakota Kai naar de ring kwam om te roepen voor uitdaagsters, kwam er niemand uit om de uitdaging aan te gaan. Hierna zei Kai tegen Raquel dat niemand de titel van haar af zal pakken zolang ze samen zijn, waarna Kai haar aanviel.

Na de aanval pakte ze de kampioenschapsriem om te laten zien dat zij de volgende uitdaagster wil zijn. Op dit moment is er niks officieel bekend over de volgende NXT Women’s Championship match, maar Gonzalez vs Kai oogt hierdoor als de waarschijnlijke volgende titelmatch.

Hieronder staan de volledige resultaten van NXT van 27 juli:

  • Pete Dunne en Oney Lorcan versloegen Timothy Thatcher en Tommaso Ciampa met hulp van een terugkerende Ridge Holland.
  • NXT Breakout Tournament First Round: Carmelo Hayes versloeg Josh Briggs om naar de half-finale te komen.
  • Kacy Catanzaro en Kayden Carter versloegen Franky Monet en Jessi Kamea.
  • Imperium (Fabian Aichner en Marcel Barthel) versloegen Hit Row (Ashante Adonis en Top Dolla) met hulp van Legado Del Fantasma.
  • Adam Cole versloeg Bronson Reed.

NXT is iedere dinsdagavond live te zien op USA Network in de VS (volgende week op SyFy in plaats van USA vanwege de Olympische Spelen). In Nederland is NXT iedere donderdag on-demand te zien op WWE Network en is daar ook NXT TakeOver 36 (met Joe vs Kross en Walter vs Dragunov) op 22 augustus live te zien.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws