WRAAK! Door WWE ontslagen NL'er Aleister Black maakt AEW debuut
Home / Nieuws / Pro Wrestling / WRAAK! Door WWE ontslagen NL’er Aleister Black maakt AEW debuut

WRAAK! Door WWE ontslagen NL’er Aleister Black maakt AEW debuut

WRAAK! Door WWE ontslagen NL'er Aleister Black maakt AEW debuut
Malakai Black (links)

Op AEW’s eerste toerende show sinds maart 2020 kwam er veel bij AEW kijken. Naast het debuutwedstrijd van Andrade El Idolo en een AEW World Tag Team Championship main event kwam er een opmerkelijke en bekende debutant op AEW.

Toen Arn Anderson in de ring werd geïnterviewd over de terugkomst van toeren en fans, ging de arena bijna gelijk op zwart. Nadat de lichten terug aanging, verscheen Malakai Black (v/h Aleister Black. red.) waar de fans erg verrast over waren. Hij gaf Arn Anderson en Cody zijn befaamde trap en daarna wegging. Commentator Excalibur zei dat hij vroeger tegen Black (als Tommy End) heeft geworsteld, maar dit niet dezelfde persoon is als toen.

Non-compete clasule

Wat opmerkelijk was aan de return van Black is dat het sneller na zijn ontslag in WWE gebeurde dan de normale negentig dagen. Volgens PWInsider was dat een administratiefout van WWE waar NXT’s non-compete clausule van dertig dagen gehanteerd bleef nadat hij naar het main roster ging. Het is niet bekend bij welke andere worstelaar hetzelfde geldt.

AEW Tag Title Street Fight

Op de main event verdedigden The Young Bucks hun AEW World Tag Team Championship tegen Eddie Kingston en Penta El Zero Miedo. Hier werden zoals bij de meeste Street Fights meerdere wapens gebruikt zoals klapstoelen en tafels.

Ook was er inmenging van The Elite leden zoals Brandon Cutler en The Good Brothers om te verzekeren dat The Young Bucks hun titels niet zouden verliezen. Uiteindelijk lukte het The Young Bucks om de titels te behouden door een punaise-superkick op Penta te raken om de show te eindigen.

Hieronder staan de volledige resultaten van AEW Dynamite Road Rager:

  • Strap match: Cody Rhodes versloeg QT Marshall.
  • Pinnacle (FTR en Wardlow) versloegen The Inner Circle (Proud N Powerful en Jake Hager).
  • Andrade El Idolo versloeg Matt Sydal.
  • Kris Statlander en Orange Cassidy versloegen The Bunny en The Blade.
  • AEW World Tag Team Championship Street Fight: The Young Bucks versloegen Eddie Kingston en Penta El Zero Miedo om de titels te behouden.

AEW Dynamite is iedere woensdagavond te live zien op TNT in de VS en FITE in Nederland. Volgende week komt deel een van de Fyter Fest special met o.a. Jon Moxley vs Karl Anderson voor de IWGP US Championship.

Bekijk ook

‘Bijna moord!’ Pulev slaat Mir staand KO (video)

Frank Mir kreeg er flink van langs gisteravond

Laffe actie! Oude man vangt klappen na mep (video)

Excessief geweld is iets wat je steeds vaker ziet

UFC-ster McGregor weer bouwvakker! ‘Terug naar zijn roots’

Toch kruipt het bloed waar het niet gaan kan en gaat hij terug naar roots als bouwvakker.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page