Win jij de WWE2K22 Game? 'Doe mee aan de prijsvraag' Pro Wrestling
Pro Wrestling

Win jij de WWE2K22 Game? 'Doe mee aan de prijsvraag'

Win jij de WWE2K22 Game? 'Doe mee aan de prijsvraag'

Het is eindelijk zo ver WWE2K22 is nu officieel uit! WWE2K22 Is de achtste versie van het WWE spel uit de 2K keuken. En jij kunt hem winnen!

2K Sports maakte zijn debuut in de Squared circle met WWE2K14. Dat spel was nog gefocust op arcade style wrestling met veel spektakel en weinig simulatie.Het volgende jaar debuteerde 2K op de PS4 / XBOX One, met WWE2K15 een complete nieuwe build voor Next Gen Engine.

Veel minigames

Een qua graphics gezien prachtig spel dat iedereen positief verrasten. Het spel nam wel een nieuwe wending in de gameplay, ze gingen namelijk van Arcade style naar simulatie ( meer realistisch gericht op de techniek achter pro wrestling).

De volgende edities WWE2K16/17/18/19 gingen grafische steeds meer vooruit maar volgens spelers werd er te veel gericht op simulatie Wrestling met te veel minigames. De hardcore WWE Gamer miste de spectaculaire arcade Style van de ouwe WWE games. Deze versies van Het spel kregen ook heel veel kritiek van de WWE Universe.

It Hits Different!

WWE2K22 heeft als slogan: 'It Hits Different!'. En die slogan past fantastisch bij dit spel. Met de perfecte balans tussen Arcade / Simulatie en de uitstekende graphics. De Wrestlers zien er fantastisch uit en er is genoeg te beleven (gaat verder onder video).

Zo keren bekende fan favoriete Modes terug zoals : Universe mode, My Rise ( My Career), Showcase Mode met WWE Legende Rey Mysterio, een uitgebreide Creation Suite met : Creër een Worstelaar / entrance / championship / move sett / entrance / money in te Bank etc etc.

Met als hoogtepunt de return van My GM! Een fan favorite mode waarin je in de schoenen stapt van een WWE General Manager. Zo moet je worstelaars kopen/ storylines creëren en betere kijkcijfers scoren dan je concurrentie. Deze mode was voor het laatste te beleven in 2007.

Prijsvraag!

Wil jij kans maken op een copy van WWE2K22 NWO Editie Op Console naar Keuze?? Geef dan antwoord op de volgende vraag...

Op Welke Dag koos Hulk Hogan het verkeerde pad waardoor de NWO werd Gecreëerd ( en als bonus vraag met welke move deed hij dat).

Weet jij het antwoord mail hem dan naar : vechtsportwwe@outlook.com Geef ook aan op welke console je hem graag zou willen! ( Playstation 4/5 Xbox One / X) Link: https://youtu.be/Pj53syROtjA

Wrestling redactie: Yannick Pereira

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws