Volle zaal: WWE houdt SmackDown event met groot publiek Pro Wrestling
Pro Wrestling

Volle zaal: WWE houdt SmackDown event met groot publiek

Volle zaal: WWE houdt SmackDown event met groot publiek

Dit weekend werd SmackDown voor het eerst gehouden met fans. Dit is WWE’s eerste evenement sinds Raw van 9 maart 2020, waar het publiek wel aan toe was en liet dat blijken door de meeste gebeurtenissen een reactie te geven. Op de show zelf waren er onder andere een 6-man tag opener en een SmackDown Women’s Championship match.

SmackDown begon met de 6-man tag tussen het team van Edge en The Mysterios tegen het team van Roman Reigns en The Usos. Het publiek was erg aanwezig tijdens de spannende wedstrijd. Op het einde van de wedstrijd probeerde Rey Mysterio een aanval op te volgen, maar werd geraakt door een van de Usos, waardoor de andere Uso de winst over Mysterio gaf.

Na de wedstrijd ging het gevecht door, waarbij Edge met een klapstoel de Uso’s weerde totdat Reigns hem stopte. Hij probeerde Edge te raken met een stuk van de stoel, maar dat werd omgedraaid naar een houdgreep van Edge met het stoelgedeelte waarbij Reigns van aftikte. Roman Reigns verdedigt zijn Universal Championship tegen Edge op zondag op de Money in the Bank PPV.

Women’s Championship match

Later in de show verdedigde Bianca Belair haar SmackDown Women’s Championship tegen Carmella. De wedstrijd ging heen en weer waarbij op het eind Belair Carmella sloeg met haar vlecht en daarna haar finisher deed om de titel te behouden. Later op Talking Smack, de nabeschouwing van SmackDown, klaagde Carmella Belair aan dat ze heeft valsgespeeld en kreeg ze een rematch geregeld voor de volgende week.

Hieronder staan de volledige resultaten van SmackDown op 16 juni, inclusief onuitgezonden dark matches:

  • Roman Reigns en The Uso’s versloegen Edge en The Mysterio’s.
  • Shotzi en Nox versloegen Natalya en Tamina.
  • SmackDown Women’s Championship: Bianca Belair versloeg Carmella om de titel te behouden.
  • Cesaro versloeg Otis door diskwalificatie omdat Chad Gable Cesaro tijdens de wedstrijd aanviel.
  • Seth Rollins versloeg Big E, Kevin Owens en Shinsuke Nakamura.

WWE SmackDown is in de VS iedere vrijdagavond live te zien op FOX terwijl in Nederland de show iedere zaterdag on-demand op KIJK te zien is.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws