Vechtsport Info Wrestling podcast van start: 'Pro-Worstelen leeft meer dan ooit' Nieuws
Nieuws

Vechtsport Info Wrestling podcast van start: 'Pro-Worstelen leeft meer dan ooit'

Vechtsport Info Wrestling podcast van start: 'Pro-Worstelen leeft meer dan ooit'

Wrestling leeft meer dan ooit, met organisaties als WWE, AEW en nog een aantal is het niet meer weg te denken. Name van Weleer zoals Hulk Hogan en Andre the Giant klinken bij de oudere wrestling fans als muziek in de oren. De jongere generatie kennen de huidige sterren zoals de Nederlander Aleister Black.

Sinds een aantal maanden is het 'pro wrestling' nieuws toegevoegd aan Vechtsport Info. Dit met groot succes en samenwerking met Talpa die de WWE uitzendrechten heeft. Ook de voor de UFC-wedstrijden werkt onze site samen met Talpa. ,,Wij vinden het van toegevoegde waarde om het pro wrestling nieuws te brengen, inmiddels zit daar een separaat aantal redacteuren op", zegt Sven van Dinter hoofd redacteur.

Door en voor liefhebbers

,,Yannick Pereira, Gerard Buddenberg en Jordi Aantjes houden alles omtrent het pro wrestling bij en doen dat zeer goed. Yannick en Gerard zijn samen de Vechtsport Info Wrestling Podcast begonnen dit terug te vinden is op Juke.nl van Talpa", aldus Van Dinter.

,,Dit soort initiatieven maakt Vechtsport Info ook wat het is, gemaakt door en voor liefhebbers. " De eerste aflevering staat al online en is HIER te beluisteren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws