Vader en zoon pakken tag-team WWE-titels Nieuws
Nieuws

Vader en zoon pakken tag-team WWE-titels

Vader en zoon pakken tag-team WWE-titels

Afgelopen nacht stond er weer een WWE-paperview op het programma, WWE WrestleMania Backslash en tijdens deze PPV werd er geschiedenis geschreven.

Rey Mysterio is sinds 2002 actief in de WWE als wrestler en afgelopen nacht stond hij samen met zijn zoon Dominik in de ring als tagteam om het op te nemen tegen Dolph Ziggler en Robert Roode. Dominik die opgegroeid is in het worstelwereldje, was al sinds 2019 actief in de ring. Echter dit jaar zijn hij en zijn vader als tag-team samen gaan werken.

Dat heeft ze geen windeieren geleld want afgelopen nacht wonnen ze samen de tag-team titels van Ziggler en Roode en zijn ze daarmee de eerste vader en zoon in de WWE die een tag-team titel gewonnen hebben.

Uitslagen

Verder waren er op Backslash de volgende uitslagen te noteren. Bobby Lashley, WWE Champion won in een triple threat match van Drew McIntyre en Braun StrowmanRhea. Ripley RAWs woman champion won in een triple threat match van Asuka, en Charlotte FlairSheamus intercontinal champion won van RicochetBianca Belair.

Smackdowns woman champion won van BayleyDamien Priest won van The Miz in een lumberjack match. Deze stond in het teken van de nieuwste film van Dave Batista, zombie themaRoman Reigns Universal champion won van Cesaro.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws