Vader en zoon pakken tag-team WWE-titels – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Pro Wrestling / Vader en zoon pakken tag-team WWE-titels

Vader en zoon pakken tag-team WWE-titels

Afgelopen nacht stond er weer een WWE-paperview op het programma, WWE WrestleMania Backslash en tijdens deze PPV werd er geschiedenis geschreven.

Rey Mysterio is sinds 2002 actief in de WWE als wrestler en afgelopen nacht stond hij samen met zijn zoon Dominik in de ring als tagteam om het op te nemen tegen Dolph Ziggler en Robert Roode. Dominik die opgegroeid is in het worstelwereldje, was al sinds 2019 actief in de ring. Echter dit jaar zijn hij en zijn vader als tag-team samen gaan werken.

Dat heeft ze geen windeieren geleld want afgelopen nacht wonnen ze samen de tag-team titels van Ziggler en Roode en zijn ze daarmee de eerste vader en zoon in de WWE die een tag-team titel gewonnen hebben.

Uitslagen

Verder waren er op Backslash de volgende uitslagen te noteren. Bobby Lashley, WWE Champion won in een triple threat match van Drew McIntyre en Braun StrowmanRhea. Ripley RAWs woman champion won in een triple threat match van Asuka, en Charlotte FlairSheamus intercontinal champion won van RicochetBianca Belair.

Smackdowns woman champion won van BayleyDamien Priest won van The Miz in een lumberjack match. Deze stond in het teken van de nieuwste film van Dave Batista, zombie themaRoman Reigns Universal champion won van Cesaro.

Bekijk ook

Conor McGregor uitgedaagd voor wedstrijd door bokskampioen

Julio Cesar Chavez Jr, moet de boksring nog in dit weekend tegen UFC-legende Anderson Silva, ...

Ex-Glory Kickbokser Robbie Hageman maakt rentree: ‘Hersentumor kreeg mij niet klein’

Robbie Hageman werd twee en een half jaar geleden getroffen door een hersentumor,

UFC’s ‘Baddest Motherfucker’ Jorge Masvidal: ‘Ik kom iemand afmaken’

Jorge Masvidal, de UFC Baddest Motherfucker titelhouder wil in de tweede helft van 2021 terugkeren naar de UFC-Octagon.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page