Uniek! Vrouwen in WWE Main Event Saoedi-Arabië Pro Wrestling
Pro Wrestling

Uniek! Vrouwen in WWE Main Event Saoedi-Arabië

Uniek! Vrouwen in WWE Main Event Saoedi-Arabië

Aanstaande zaterdag staan Becky Lynch (WWE-kampioen) tegen Lita in de Main Event in Saoedi-Arabië. Dit is opmerkelijk te noemen aangezien het land strenge islamitische regels heeft.

Waar de WWE er al voor zorgde dat vrouwen mochten optreden tijdens de WWE shows, mogen ze nu zelfs de show headlinen en daar zijn de dames trots op. Het gevecht zal dan ook plaatsvinden aanstaande zaterdag in Djedda in het Djeddah Superdome

Stone Cold Steve Austin terug in de ring?

Wie kent hem niet, Stone Cold Steve Austin ofwel mister SCSA, 3.16, Hell Yeah, de man van de wederopstanding van de WWE in de Additude Era. Het gerucht gaat dat Stone Cold Steve Astin nog eenmaal de veters gaat strikken om af te rekenen met Kevin Owens op WrestleMania 38 en dat zal sensationeel zijn.

Wrestlingliefhebbers wachten dan ook massaal op het nieuws wat ze willen horen, glasgerinkel van zijn entrance, zijn opkomst, de stunner en het drinken van bier in de ring na een overwinning.

NXT Take Over Stand & Deliver op Zaterdag

Op Zaterdag 2 april wordt het een lange dag voor vele wrestling fans want de WWE heeft besloten NXT Take Over te houden op zaterdag ochtend 11:00 uur in Dallas. Terwijl later in de middag ook WrestleMania op het programma staat.

Mocht je beiden shows bezoeken dan kan je ongeveer 7 uur lang genieten van wrestling spektakel en entertainment. NXT Take Over wordt gehouden op zaterdag 3 april om 17:00 uur Nederlandse tijd in het American Airlines Center in Dallas.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws