Uitdager Lashley laat op zich wachten, Raw Women’s Championship wedstrijd aangekondigd Nieuws
Nieuws

Uitdager Lashley laat op zich wachten, Raw Women’s Championship wedstrijd aangekondigd

Uitdager Lashley laat op zich wachten, Raw Women’s Championship wedstrijd aangekondigd

Afgelopen begon Raw met zijn eerste stappen aan het zetten op de opbouw naar het Hell in a Cell PPV-evenement. Er was een contenderwedstrijd voor Bobby Lashley’s volgende uitdager op HIAC en werd het bekend wie voor de Raw Women’s Championship gaat op de PPV.

Raw begon met een toespraak van MVP en WWE Champion Bobby Lashley over zijn nederlaag van vorige week tegen Kofi Kingston en bijbehorende inmenging van Drew McIntyre. McIntyre onderbrak Lashley om hem uit te dagen, maar toen kwam Kofi onderbreken omdat hij zegt dat hij ook recht heeft op een titelwedstrijd.

Adam Pearce loste de situatie op door een wedstrijd te maken tussen McIntyre en Kingston, maar nadat Kingston een duikaanval per ongeluk ook op Lashley deed, verstoorden Lashley en MVP de wedstrijd. Hierdoor is de wedstrijd naar vorige week opgeschoven.

Raw Women’s Championship wedstrijd voor HIAC

Naast de WWE Championship is er ook een update voor de Raw Women’s Championship. Nadat Rhea Ripley een wedstrijd verloor van Nikki Cross en Charlotte Flair een rematch won van Asuka, werd het bekend dat Rhea Ripley haar Raw Women’s Championship gaat verdedigen tegen Charlotte Flair op Hell in a Cell. Dit is de eerste keer dat Flair en Ripley een-op-een gaan voor de Raw Women’s Championship.

Hieronder zijn de volledige resultaten van Raw:

  • WWE Championship #1 Contender’s match: Drew McIntyre vs Kofi Kingston was nietig verklaard vanwege Lashley en MVP’s aanval op beide McIntyre en Kingston.
  • Beat the Clock Challenge: Nikki Cross versloeg Rhea Ripley nadat het Ripley niet gelukt is om Cross in twee minuten te verslaan.
  • Charlotte Flair versloeg Asuka.
  • Cedric Alexander versloeg Shelton Benjamin.
  • Riddle versloeg Xavier Woods.
  • Jaxson Ryker versloeg AJ Styles.
  • Sheamus versloeg Humberto Carrillo.
  • WWE Women’s Tag Team Championship: Natalya en Tamina versloegen Nia Jax en Shayna Baszler om de titels te behouden.

WWE Raw is iedere maandagavond live te zien op USA Network in de VS. Ongeveer een dag later is de show op KIJK in Nederland te zien, met een verkorte versie wat op de vrijdagnacht erna op Veronica uitzendt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws