UFC-ster Adesanya overweegt stap naar WWE pro-worstelen Pro Wrestling
Pro Wrestling

UFC-ster Adesanya overweegt stap naar WWE pro-worstelen

UFC-ster Adesanya overweegt stap naar WWE pro-worstelen

Israel Adesanya is ongetwijfeld een van de meest populaire MMA-vechters in de UFC. Hij heeft een geweldige staat van dienst en fans kunnen gewoon geen genoeg van hem krijgen. Maar de kampioen is van plan om in de toekomst te gaan worstelen bij WWE.

Afgelopen weekend verdedigde Adesanya zijn middengewicht titel tegen Jared Cannonier tijdens UFC 276. Voor het gevecht bracht hij hulde aan The Undertaker een van de WWE-legendes. Adesanya imiteerde de WWE worstelaar 'The Deadman' terwijl hij zijn iconische hoed droeg en naar de kooi liep.

Wil het al lang

Hij had ook een urn in zijn hand, waarop de naam Cannonier was gegraveerd. Adesanya zei dat het voor hem logisch was om hulde te brengen aan The Undertaker. Tijdens een gesprek met BT Sport maakte Israel Adesanya duidelijk dat hij van plan is later lid te worden van WWE. Veel cross-over-atleten hebben het goed gedaan in WWE, en Adesanya is misschien een andere toevoeging aan die lijst.

,,Zeker, dat is iets wat ik later zal proberen. Voor de lol. Ik zeg niet dat het een fulltime baan wordt, maar ik ga zeker in de WWE vechten of iets in die richting, alleen voor de entertainment factor", zei Adesanya. Voorlopig zal die stap nog wel even duren. Eerst zal de kampioen naar verwachting tegen oud kickboksrivaal en voormalig Glory kampioen Alex Pereira de UFC kooi ingaan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws